Super League 2

Ατελείωτο… στριμωξίδι

Κάθε αγωνιστική που περνάει στην Football League όπως όλα δείχνουν περισσότερο θα περιπλέκουν τα πράγματα παρά θα τα ξεδιαλύνουν. Μετά την 5η ημέρα του πρωταθλήματος, παρουσιάζεται μεγάλο στριμωξίδι στην κορυφή, καθώς τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν με 10 βαθμούς, με τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθούν με ελάχιστη διαφορά. Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει η εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 της Νίκης Βόλου επί της Καλλονής και του Εθνικού Γαζώρου 4-0 επί του Φωκικού.

Κάθε αγωνιστική που περνάει στην Football League όπως όλα δείχνουν περισσότερο θα περιπλέκουν τα πράγματα παρά θα τα ξεδιαλύνουν.

Μετά την 5η ημέρα του πρωταθλήματος, παρουσιάζεται μεγάλο στριμωξίδι στην κορυφή, καθώς τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν με 10 βαθμούς, με τις υπόλοιπες ομάδες να ακολουθούν με ελάχιστη διαφορά. Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει η εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-0 της Νίκης Βόλου επί της Καλλονής και του Εθνικού Γαζώρου 4-0 επί του Φωκικού.

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Νίκη Βόλου στην έδρα της Καλλονής με σκορ 2-0 και έπιασε κορυφή στην Football League. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30ο λεπτό με Φλίνγκο. Οι νησιώτες προσπάθησαν να… απαντήσουν, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι, με την ομάδα του Βόλου να κάνει το τελικό 2-0 στο 88’ με τον Γιάκομπ.

Ιστορική νίκη για τον Εθνικό Γαζώρου με 4-0 επί του Φωκικού, καθώς είναι η πρώτη του στην κατηγορία. Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 17’ με τον Γκόγκα και στο 22’ ο Μπεκιάρης και δύο στο δεύτερο από τον Ζυγκερίδη στο 48’ και στο 70’, οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει.

Μεγάλη νίκη και για την Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0 τον Πανσερραϊκό στην έδρα της. Ισόπαλες αναδείχθηκαν η Καβάλα με τον Θρασύβουλο 1-1 και ο Απόλλων Σμύρνης με τον Ηρακλή Ψαχνών 0-0.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, το οποίο διακόπηκε για περίπου είκοσι λεπτά στο πρώτο μέρος Ολυμπιακός Βόλου και Καλλιθέα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας η αναμέτρηση της Δόξα Δράμας με την Αναγέννησης Επανομής.

Η αγωνιστική:

Κυριακή 14/10


Παναχαϊκή-Βύζας Μεγάρων 2-1
(47' Μπρέσκα, 90+3' Μαπούκου - 12' Βελέτης)

Πιερικός-Εργοτέλης 1-1
(55’ πεν. Γιαζιτζόγλου- 26’ Ζαχορα)


Δευτέρα 15/10

Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Επανομής (αναβλ.)

Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Πανσερραϊκός 1-0
(65’ Ιορδανίδης)

Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα 1-1
(41' Κόλεφ-74' Φαρινόλα)

Καλλονή-Νίκη Βόλου 0-2
(30’ Φλίνγκος, 88’ Γιάκομπ)

Εθνικός Γαζώρου-Φωκικός 4-0
(17’ Γκόγκας, 22’ Μπεκιάρης, 48’, 70’ Ζυγκερίδης)

Καβάλα-Θρασύβουλος 1-1
(10’ Ντιέ-79’ Μπέκας)

Παναιτωλικός-Λάρισα 0-1
(60' Χασομέρης)

Ρεπό: Ηρακλής

Η επόμενη (6η) αγωνιστική:

Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας
Αναγέννηση Επανομής – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ηρακλής Ψαχνών – Πιερικός
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου
Εργοτέλης – Ηρακλής
Καλλιθέα – Παναιτωλικός
Λάρισα – Εθνικός Γαζώρου
Νίκη Βόλου – Καβάλα
Φωκικός – Παναχαϊκή
Θρασύβουλος – Βύζας Μεγάρων

Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x