Stoiximan Super League

«Ακόμα πληρώνει τη θητεία Κιντή ο Πανιώνιος»

Σαφείς αιχμές για τη θητεία του Γιώργου Κιντή στον Πανιώνιο άφησε ο Βαγγέλης Σουφλέρης. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή το θέμα της μήνυσης που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος (και) του Πανιωνίου για την εταιρεία που εκμεταλλευόταν τα εμπορικά δικαιώματα της ΑΕΚ, ο γενικός διευθυντής των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι εκείνοι ακόμα πληρώνουν χρέη από τη θητεία του.

Σαφείς αιχμές για τη θητεία του Γιώργου Κιντή στον Πανιώνιο άφησε ο Βαγγέλης Σουφλέρης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή το θέμα της μήνυσης που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος (και) του Πανιωνίου για την εταιρεία που εκμεταλλευόταν τα εμπορικά δικαιώματα της ΑΕΚ, ο γενικός διευθυντής των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι εκείνοι ακόμα πληρώνουν χρέη από τη θητεία του.


Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Σουφλέρης

Για την αποχώρηση του Κιντή από τον Πανιώνιο: «Απ’ όσο ξέρω, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο με τον Πανιώνιο. Συνήθως στα διαζύγια, βέβαια, πίσω από την “ασυμφωνία χαρακτήρων” συνήθως κρύβονται οικονομικοί λόγοι.

Τα μπάτζετ λοιπόν ήταν μεγαλύτερα από τα έσοδα, ο μεγαλομέτοχος αναγκαζόταν να καλύπτει τα ανοίγματα, οι επιλογές παικτών που έγιναν δεν έφερναν κάποια υπεραξία και νομίζω ότι αυτά ήταν τα βασικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από εκείνη την περίοδο. Έγιναν πάνω από 30 συμβόλαια και πολλά απ’ αυτά ήταν πάνω από 300.000 ευρώ. Για την ΑΕΚ ίσως ήταν λογικά ποσά τότε, αλλά για τον Πανιώνιο όχι»
.

Για το αν θα κινηθεί νομικά ο Πανιώνιος: «Όχι, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ως τώρα. Όταν ένας παίκτης παίρνει, π.χ., 350.000 ευρώ και δεν προσφέρει, δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι μεμπτό. Τα χρήματα, όμως που πρέπει να πληρώσει ο Πανιώνιος στην Εφορία και εμπίπτουν στην περίοδο εκείνη, θα απαιτηθούν αναλογικά.

Από τις 21/5/2010 που ανέλαβε ο κ. Κιντής μέχρι την 11/11/2010 που αποχώρησε, προκύπτει από τον διαχειριστικό έλεγχο ότι 500.000 ευρώ είναι οι φόροι. Στην ίδια διοίκηση ήταν και συνεργάτες του κ. Τσακίρη, οπότε δεν ξέρω, αλλά πιθανολογώ ότι ήταν εν γνώσει του».


Για τις υποχρεώσεις που πληρώνει ακόμα ο Πανιώνιος: «Πληρώνει παίκτες από τότε ο Πανιώνιος, ενώ μπήκε πλέον σε μια διαδικασία να διακανονίσει τα χρέη προς το Δημόσιο. Τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν στην περίοδο 1/7/09 έως 31/12/11, δηλαδή οι διοικήσεις αυτών των 2,5 περίπου χρόνων (ανάμεσα στις οποίες υπάρχει κι εκείνη του Κιντή) έχουν επιβαρύνει με 2 εκατ. ευρώ τον Πανιώνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x