Κύπελλο Ελλάδας

Δεν την «πάτησε» η Παναχαϊκή

Εν αντιθέσει με πολλές ομάδες της Football League που έμειναν εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδας, η Παναχαϊκή δεν «μάσησε». Στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό για την πρώτη φάση της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην κανονική διάρκεια, ωστόσο οι Πατρινοί στη διαδικασία των πέναλτι πανηγύρισαν σπουδαία πρόκριση και πλέον στη τρίτη φάση θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό σε διπλούς αγώνες.

Εν αντιθέσει με πολλές ομάδες της Football League που έμειναν εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδας, η Παναχαϊκή δεν «μάσησε».

Στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό για την πρώτη φάση της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στην κανονική διάρκεια, ωστόσο οι Πατρινοί στη διαδικασία των πέναλτι πανηγύρισαν σπουδαία πρόκριση και πλέον στη τρίτη φάση θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό σε διπλούς αγώνες.

Το παιχνίδι στην Ηλεία δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με μοναδική εξαίρεση το δοκάρι για την Παναχαϊκή στο 48’ με τον Ουρτάδο. Γκολ δεν μπήκε και στη συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εξ’ αρχής οι «ροσονέρι» πήραν προβάδισμα και έστω και αγχωτικά πήραν την πρόκριση και συνεχίζουν το θεσμό, όπου βέβαια το έργο τους πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα στους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας, σε διπλούς αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x