Γενικά

Την «πλήρωσαν» με αποκλεισμό οι Σέρβοι

Εκτός εθνικών ομάδων της Σερβίας για έναν χρόνο τέθηκαν οι Ογκνιέν Μουντρίνσκι και Νίκολα Νίνκοβιτς. Την απόφαση έλαβε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, τιμωρώντας τους δύο διεθνείς για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια της αναμέτρησης με τις Ελπίδες της Αγγλίας, στα πλέι-οφ των προκριματικών του Euro 2013.

Εκτός εθνικών ομάδων της Σερβίας για έναν χρόνο τέθηκαν οι Ογκνιέν Μουντρίνσκι και Νίκολα Νίνκοβιτς.

Την απόφαση έλαβε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, τιμωρώντας τους δύο διεθνείς για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια της αναμέτρησης με τις Ελπίδες της Αγγλίας, στα πλέι-οφ των προκριματικών του Euro 2013.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχασαν την ψυχραιμία τους στη λήξη της αναμέτρησης στο Κρούσεβατς, όταν ο Ντάνι Ρόουζ αντέδρασε σε όσα ρατσιστικά άκουγε από την εξέδρα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, που βρήκε νικήτρια την Αγγλία με σκορ 1-0.

Οι Μουντρίνσκι και Νίνκοβιτς ήταν από αυτούς που... ζήτησαν τα ρέστα από τον νεαρό άσο της Τότεναμ και συμμετείχαν στα επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ παικτών και προπονητών!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σερβίας, προσπάθησε να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της όσον αφορά τις καταγγελίες των Άγγλων για τη ρατσιστική αντιμετώπιση από τους οπαδούς, αλλά όσον αφορά σε εσωτερικά θέματα, όπως η συμπεριφορά των παικτών της, έδειξε αμείλικτη.

Έτσι, οι δύο διεθνείς Σέρβοι, τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού για έναν χρόνο από όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων της χώρας.

Πηγή: England365

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x