Stoiximan Super League

Φτιάχνουν χαρακτήρα στην «Πλατεία»!

Μια κακή παρένθεση ήταν η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κέρκυρα για τον Πανιώνιο. Τα «μωρά» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου αποδεικνύουν ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές, φτιάχνουν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, καθώς επανήλθαν άμεσα στις νίκες, επικρατώντας 2-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Θρακιώτες να παλεύουν ως το τελευταίο λεπτό αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες για… 90λεπτά!

Μια κακή παρένθεση ήταν η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κέρκυρα για τον Πανιώνιο.

Τα «μωρά» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου αποδεικνύουν ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές, φτιάχνουν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, καθώς επανήλθαν άμεσα στις νίκες, επικρατώντας 2-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πάλεψαν οι Θρακιώτες ως το τελευταίο λεπτό αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες για… 90λεπτά!

Το... τρένο του "Ιστορικού" συνεχίζει, καθώς με ακόμα ένα διπλό τη φετινή σεζόν, ανεβαίνει -έστω και προσωρινά- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Αραβίδη να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του, την ώρα που ο Πανθρακικός παραμένει χαμηλά με έξι βαθμούς.



Κόκκινη από τα… αποδυτήρια

Και ενώ Πανθρακικός και Πανιώνιος έψαχναν τα… πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έγινε το απρόσμενο. Ο Κολοβός μόλις στο 6’ βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, Αθανασιάδη να βγαίνει μακριά από την εστία του για να τον κόψει και τελικά να τον ανατρέπει εκτός περιοχής. Αυτό οδήγησε τον διαιτητή του αγώνα να του δείξει κόκκινη κάρτα και οι νεοφώτιστοι να συνεχίσουν τον αγώνα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Ο Πανιώνιος όντας με παίκτη παραπάνω, έπρεπε να πιέσει για να πετύχει γκολ. Και το κατάφερε στο 18’. Ο Γουνδουλάκης έκανε ωραία κάθετη προς τον Σπυρόπουλο, ο τελευταίος έκανε τη παράλληλη σέντρα, με τον Αραβίδη να προλαβαίνει την έξοδο του Αντίλοβιτς και να κάνει το 1-0. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μια σημαντική ευκαιρία, αρχικά ο Πανιώνιος με το φάουλ του Σάμαρη να διώχνει σε κόρνερ ο Βόσνιος τερματοφύλακας και ένα λεπτό αργότερα, το σουτ του Παπαδόπουλου που έφυγε λίγο άουτ.

Οι Θρακιώτες αν και με δέκα μπήκαν «ζεστοί» στο δεύτερο ημίχρονο. Αποκορύφωμα το σουτ του Σαρακατσάνου, ο οποίος επωφελήθηκε τη λάθος έξοδο του Περιστερίδη, ωστόσο ο Ρόβας σαν από μηχανής… Θεός κράτησε το 1-0 για τον Πανιώνιο. Στο 51’ ο «Ιστορικός» θα μπορούσε να τελειώσει το ματς, όμως το δοκάρι του Αντίλοβιτς κράτησε «ζωντανό» τον Πανθρακικό, στο πολύ όμορφο σουτ που επιχείρησε ο Κολοβός.

Στην... υγειά του Αραβίδη

Και αφού το δοκάρι έσωσε τον Πανθρακικό, τελικά «πλήρωσε» τον Πανιώνιο. Ο Κυβελίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, πήρε «πάνω» του τρεις παίκτες και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μουνάφο, ο οποίος με συρτό σουτ «έγραψε» το 1-1 στο 59’. Οι Θρακιώτες φαινόταν ότι κρατούν το βαθμό της ισοπαλίας στα χέρια τους. Κι όμως… ο Αραβίδης «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος στο 87’ άλλαξε πολύ όμορφα πάσες, ο επιθετικός του Πανιωνίου έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ από πλάγια αριστερά νίκησε για δεύτερη φορά τον Αντίλοβιτς, κάνοντας το 2-1 στο 87’.

Η ομάδα του «Ελέ» συνεχίζει το… έργο της ακλόνητη, δείχνει ότι διαθέτει πλέον χαρακτήρα και πως τα «μωρά» του έχουν μεγαλώσει πολύ άμεσα. Η δεύτερη θέση μετά από 8 αγωνιστικές μόνο τυχαία δεν είναι, την ώρα που στη Θράκη θα πρέπει να καταβάλλουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να αποφύγουν περιπέτειες.







Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης (76’ Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (46’ Κυβελίδης), Λουσέρο (8’ Αντίλοβιτς), Παπαδόπουλος

Στον πάγκο: Κοντογουλίδης, Μίνγκα, Καστελάν, Βαγιαρέχο

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόβας (76’ Ρόκας), Σάμαρης (67’ Διαμαντάκος), Γουνδουλάκης, Κολοβός (89' Ανδράλας), Αραβίδης, Οκόγε

Στον πάγκο για τον Πανιώνιο: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κοντοχρήστος, Γιαννούλης


Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x