Stoiximan Super League

Ένα… αστέρι στο σπίτι

Στην έδρα του ο Αστέρας απλά δεν παίζεται! Με το 2-0 επί του ΠΑΣ οι Αρκάδες έκαναν το «4 στα 4» στην Τρίπολη φέτος και παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία. «Επιτέλους νίκη» φώναξαν οι άνθρωποι της Ξάνθης μετά το 1-0 επί του Λεβαδειακού, ενώ στη Νέα Σμύρνη καθάρισε ξανά ο Αθανασιάδης για τον ΠΑΟΚ και με δύο δικά του γκολ τον οδήγησε στο 2-1 επί του Πανιωνίου σε ματς για την 9η αγωνιστική.

Στην έδρα του ο Αστέρας απλά δεν παίζεται! Με το 2-0 επί του ΠΑΣ οι Αρκάδες έκαναν το «4 στα 4» στην Τρίπολη φέτος και παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία.

«Επιτέλους νίκη» φώναξαν οι άνθρωποι της Ξάνθης μετά το 1-0 επί του Λεβαδειακού, ενώ στη Νέα Σμύρνη καθάρισε ξανά ο Αθανασιάδης για τον ΠΑΟΚ και με δύο δικά του γκολ τον οδήγησε στο 2-1 επί του Πανιωνίου σε ματς για την 9η αγωνιστική.

Στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0, ενώ στις αναμετρήσεις του Σαββάτου ο Ατρόμητος πανηγύρισε «τρίποντο» μετά από δύο μήνες (2-1 τον Πανθρακικό), Πλατανιάς και Κέρκυρα έμειναν στο 1-1 και ο Ολυμπιακός έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί του με το 2-0 επί του ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι Άρης-Βέροια τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η 9η αγωνιστική

Σάββατο, 3/11

Ατρόμητος-Πανθρακικός 2-1

Επιτέλους νίκησε! Χρειάστηκε να περάσουν δύο μήνες από τη τελευταία νίκη και συνολικά έξι παιχνίδια χωρίς τρίποντο, ωστόσο αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Θανάσης Καραγκούνης πέρασε στον αγώνα στο 81' και έξι λεπτά αργότερα λύτρωσε τον Ατρόμητο, που επιβλήθηκε 2-1 του Πανθρακικού για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Δεν έλαμψαν και πάλι οι Περιστεριώτες αν και έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα για 35', με το... αριστερό ντεμπούτο για τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο των νεοφώτιστων, αν και η ομάδα του είχε συνοχή και πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα. Διαβάστε περισσότερα.



Πλατανιάς-Κέρκυρα 1-1

Ούτε όταν είναι εντελώς παθητική στο παιχνίδι χάνει αυτή η Κέρκυρα που έχει φτιάξει ο Άκης Μάντζιος. Στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 9η αγωνιστική οι «Φαίακες» ήταν σε κακή μέρα κι όμως κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με σκορ 1-1 σε μία δύσκολη έδρα, όπως τα Περιβόλια. Στον αντίποδα οι Χανιώτες προσπάθησαν, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό και την αναγνώριση ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Διαβάστε περισσότερα.



Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-0

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ, έβγαλε την… υποχρέωση και πλέον είναι έτοιμος για να τα παίξει όλα για όλα την Τρίτη, κόντρα στην Μονπελιέ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μήτρογλου (42’) άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μασάντο (55’) με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 2-0. Εξαιρετικός ο Αμπντούν, πολύ καλός ο Βλαχοδήμος, θετικός και ο Μασάντο για την ομάδα του Ζαρντίμ, ενώ ο Λαμπρόπουλος και ο Κουτσιανικούλης διασώθηκαν από τους Κρητικούς. Διαβάστε περισσότερα.



Κυριακή, 4/11

SKODA Ξάνθη-Λεβαδειακός 1-0

Αν και νωρίς, Ξάνθη και Λεβαδειακός έπαιζαν στα Πηγάδια το δικό τους «τελικό».
H ομάδα του Νίκου Κωστένογλου κατάφερε σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι να πάρει τους τρεις βαθμούς επικρατώντας 1-0 των Βοιωτών για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με «χρυσό» σκόρερ τον Ονουάτσι στο 73’. Διαβάστε περισσότερα.



Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Κάστρο απόρθητο παραμένει η Τρίπολη. Ο Αστέρας επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, χάρη σε υπέροχο τέρμα του Ουσέρο (41’) και του Έγκον στις καθυστερήσεις και έκανε τέσσερις τις νίκες στην έδρα του, έχοντας το απόλυτο. Καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οι Αρκάδες, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και άλλα τέρματα, ενώ στο καλύτερό τους διάστημα στο παιχνίδι οι Γιαννιώτες είχαν δοκάρι με τον Γεωργίου στο 47’. Διαβάστε περισσότερα.



Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 1-2

Τι κι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος απέναντι στον Πανιώνιο κι «απέδρασε» από τη Νέα Σμύρνη με μεγάλο «διπλό» (1-2) και την 2η θέση στην Σούπερ Λίγκα! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα του Αθανασιάδη -που έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα- και παρόλο που έχασε τον Λάζαρ με απευθείας κόκκινη στο 44’, υπερασπίστηκε το προβάδισμά του! Διαβάστε περισσότερα.



Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-0

Το σύνθημα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ακολούθησε -έστω και αργά- ο Παναθηναϊκός! Η γκολάρα του Τοτσέ επιβεβαίωσε τη… συνεχιζόμενη μετατροπή του Ισπανού στον σκόρερ που έψαχναν οι «πράσινοι» και τους έδωσε την πρώτη νίκη στο ΟΑΚΑ με 1-0 επί της ΑΕΚ. Μαχητική, αλλά ακίνδυνη η «Ένωση», δεν μπόρεσε να εμποδίσει την άνοδο της ομάδας του Φερέιρα στη βαθμολογία και να ξεκολλήσει η ίδια από τον πάτο. Διαβάστε περισσότερα.



Δευτέρα, 5/11

Άρης-Βέροια (19:30, NovaSports 2)

Υπάρχει ζωή… στον Άρη! Και δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να το καταλάβεις. Αρκεί να ‘χεις δει τους «κίτρινους» να συνέρχονται από τις σφαλιάρες με ΠΑΟΚ και Πλατανιά και να μοιράζουν ελπίδες με τους «αιώνιους»: Τσιμπώντας πόντο από τον Παναθηναϊκό και κάνοντας ευχαριστημένο σχεδόν τον Ολυμπιακό που δεν έχασε. Η σωτηρία όμως έχει δρόμο. Και μια Βέροια μπροστά -που δεν έχει νίκη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά αποδεδειγμένα ικανότητες για ζημιές.

Η επόμενη αγωνιστική 10η

Σάββατο, 10/11

ΟΦΗ-Βέροια (17:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη (17:15)
Λεβαδειακός-Άρης (19:30)

Κυριακή, 11/11

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Ατρόμητος-Πανιώνιος (17:15)
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (17:15)
ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα, 12/11

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x