F1

«Βλέπει» νίκη ο Χάμιλτον

Πως και πως περιμένει ο Λιούις Χάμιλτον τον 19ο γύρο της σεζόν, στον οποίο το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Circuit Of The America (16-18/11). Μάλιστα, ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως σκοπός του είναι να γίνει ο πρώτος νικητής στην εν λόγω πίστα.

Πως και πως περιμένει ο Λιούις Χάμιλτον τον 19ο γύρο της σεζόν, στον οποίο το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 θα επιστρέψει στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην πίστα Circuit Of The America (16-18/11).

Μάλιστα, ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως σκοπός του είναι να γίνει ο πρώτος νικητής στην εν λόγω πίστα.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι περιμένω να επιστρέψω στις ΗΠΑ. Είναι μία φανταστική χώρα και ένα μέρος στο οποίο πραγματικά το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 αξίζει να βρίσκεται εκεί. Έχω οδηγήσει εκεί μόνο μέσω του προσομοιωτή και του υπολογιστή και νομίζω ότι θα είναι μία πολύ διασκεδαστική πίστα, στην οποία θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον, ο οποίος στη συνέχει πρόσθεσε πως ανυπομονεί να βρεθεί στο “Circuit of The Americas”.

«Είναι μια καινούρια πίστα, μία νέα πρόκληση και μία νέα ευκαιρία. Πραγματικά, ανυπομονώ να οδηγήσω και να είμαι ο πρώτος νικητής στο πρώτο γκραν πρι στην πίστα “ Circuit of The Americas ”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x