Stoiximan Super League

Λόγοι προβληματισμού και αισιοδοξίας

Απογοήτευση για το βαρύ 4-0 και την τελευταία θέση στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» αντλούν αισιοδοξία από ορισμένα στοιχεία που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο. Κι όχι μόνο…

Απογοήτευση για το βαρύ 4-0 και την τελευταία θέση στη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» αντλούν αισιοδοξία από ορισμένα στοιχεία που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο. Κι όχι μόνο…

Η εικόνα της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το 60ο λεπτό, ακόμη και μετά την αποβολή του Γιάγκο στο 23ο λεπτό, ήταν αν μη τι άλλο ενθαρρυντική. Η «Ένωση» ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσε τους αντιπάλους της, δίχως να φαίνεται το αριθμητικό της μειονέκτημα, ενώ δικαιούται να διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Χολέμπας στο 38’. Ο Έβαλντ Λίνεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αν κι έχει κάποια παράπονα για την κατάρρευση στο τελευταίο ημίωρο, όταν και το σκορ πήρε διαστάσεις. Πάντως ο Γερμανός τεχνικός αναγνωρίζει στους παίκτες του το ελαφρυντικό της κούρασης, καθώς αγωνίζονταν για 70+ λεπτά με παίκτη λιγότερο. Οι «κιτρινόμαυροι» παρά τη δεδομένη πικρία τους εμφανίζονται βέβαιοι πως με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν θα κινδυνεύσουν.

Άπαντες είναι ευχαριστημένοι από τη στήριξη του κόσμου από το πρώτο λεπτό. Χθες κόπηκαν 15.072 εισιτήρια και πέρα από τις εισπράξεις που δίνουν οικονομικές ανάσες στην ΠΑΕ (207.570 ευρώ τα έσοδα) οι φίλοι της «Ένωσης» φαίνεται πως είναι στο πλευρό της στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της, ενώ παράλληλα επιβράβευσαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Τώρα… Βέροια

Στην ΑΕΚ δεν μένουν άλλο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κοιτάζουν μπροστά γνωρίζοντας ότι τα προσεχή παιχνίδια είναι κρίσιμα. Άλλωστε η «Ένωση» είναι τελευταία και στο -4 από την πλησιέστερη ομάδα από πάνω της στη βαθμολογία. Μία εξ αυτών είναι η Βέροια, που την προσεχή Κυριακή περιμένει την ΑΕΚ σε ένα πολύ κρίσιμο ματς. Περιττό να ειπωθεί πως απέναντι στην ομάδα των… παλιόφιλων Παντελή Καφέ και Νίκου Γεωργέα είναι αναγκαία η κατάκτηση βαθμών ή έστω βαθμού.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Έβαλντ Λίνεν. Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος αποχώρησε από το χθεσινό ματς με ενοχλήσεις στη μέση. Ταλαιπωρείται από οσφυαλγία και μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος ή θα πάρει τη θέση του ο Γιάννης Αραμπατζής. Σίγουρα εκτός είναι ο Γιάγκο Φερνάντες μετά τη χθεσινή του αποβολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης θα πάρει θέση βασικού. Παράλληλα ο Βαλεντίνος Βλάχος συμπλήρωσε χθες τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα εκτίσει την ποινή του. Στο όριο των τριών καρτών είναι οι Κοντοές, Φούντας και Κατίδης.

Κρίσιμες επαφές

Συνεργασία με την πλευρά Βιντιάδη θα έχουν από σήμερα οι διοικούντες την ΑΕΚ. Ο υποψήφιος επενδυτής προτού «μπει» μαζί με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ, θέλει να διαπιστώσει τα περιθώρια διακανονισμών των οφειλομένων απέναντι σε παλιούς παίκτες και προπονητές, όπως και τα χρέη προς μάνατζερ ή ομάδες που θέτουν σε κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών την ομάδα εφόσον δεν τακτοποιηθούν άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x