F1

«Θα το πάρει αυτός που το αξίζει»

Την πεποίθηση ότι πρωταθλητής θα στεφθεί ο πιλότος που το αξίζει περισσότερο εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενόψει του γκραν πρι στις ΗΠΑ (16-18/11). Ομάδες και πιλότοι στον προτελευταίο γύρο της σεζόν θα φιλοξενηθούν στην πίστα Όστιν με τον Γερμανό πιλότο της Red Bull να δηλώνει πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, την οποία θέλουν να διατηρήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την πεποίθηση ότι πρωταθλητής θα στεφθεί ο πιλότος που το αξίζει περισσότερο εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενόψει του γκραν πρι στις ΗΠΑ (16-18/11).

Ομάδες και πιλότοι στον προτελευταίο γύρο της σεζόν θα φιλοξενηθούν στην πίστα Όστιν με τον Γερμανό πιλότο της Red Bull να δηλώνει πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση, την οποία θέλουν να διατηρήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Οι τελευταίοι αγώνες ήταν πολύ καλοί για εμάς. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να τρέχεις σε τόσους πολλούς αγώνες χωρίς ατυχήματα. Δεν είναι κάτι που μπορείς να υπολογίσεις, αλλά πρέπει να προετοιμαστείς και για αυτό το ενδεχόμενο.

Αν κοιτάξετε τους αγώνες και οι δύο έχουμε από δύο εγκαταλείψεις. Χωρίς αμφιβολία τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος
», ήταν τα λόγια του δύο φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x