Γενικά

Χορηγός στη Λέφσκι η Gazprom

Στην Ελλάδα την περιμένουμε τόσα χρόνια, στη Βουλγαρία θα πάρει ομάδα η GAZPROM. H ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου θα επενδύσει στη Λέφσκι. Κίνηση με σημασία αφού η ομάδα της Σόφιας είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του βουλγάρικου ποδοσφαίρου. Το χορηγικό πακέτο προς τη Λέφσκι επιβεβαίωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΓΚΑΖΠΡΟΜ. Αλεξεϊ Μίλερ.

Στην Ελλάδα την περιμένουμε τόσα χρόνια, στη Βουλγαρία θα πάρει ομάδα η GAZPROM. H ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου θα επενδύσει στη Λέφσκι. Κίνηση με σημασία αφού η ομάδα της Σόφιας είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του βουλγάρικου ποδοσφαίρου. Το χορηγικό πακέτο προς τη Λέφσκι επιβεβαίωσε ο διοικητικός ηγέτης της GAZPROM. Αλεξεϊ Μίλερ.

«Είναι η στιγμή για αυτή την κίνηση. Θα εξετάσουμε κάθε περίπτωση για να αναβαθμίσουμε τη Λέφσκι και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για όλους. Αυτή η προσπάθεια θα φέρει τις δυο χώρες ακόμη πιο κοντά». Ουσιαστικά η GAZPROM θα πάρει τους »μπλε» της Σόφιας από την 1/1/2013 και θα αλλάξει φυσικά και η διοίκηση τους υπό τις ευλογίες των Ρώσων. Ολα αυτά βέβαια δεν έγιναν τυχαία. Δεν ξύπνησε σήμερα το πρωϊ η ρωσική εταιρεία και είπε να μπει σπόνσορας στη Λέφσκι.

Προηγήθηκε η συμφωνία με τη βουλγάρικη κυβέρνηση αφού σήμερα, παρουσία του Βούλγαρου πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ, ο υπουργός Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού Ντέλιαν Ντόμπρεφ και ο επικεφαλής της ρωσικής ενεργειακής εταιρείας «Gazprom» Αλεξέι Μίλερ υπέγραψαν στη Σόφια, συμφωνία, με την οποία η Βουλγαρία εντάχθηκε επίσημα στο διεθνές σχέδιο μεταφοράς φυσικού αερίου της Ρωσίας προς τους Ευρωπαίους καταναλωτές, τον αγωγό «South Stream».

Στο περιθώριο των υπογραφών ο Μίλερ ανακοίνωσε την κίνηση της ρωσικής εταιρείας για την επένδυση στη Λέφσκι. Θυμίζουμε ότι η GAZPROM είναι ήδη χορηγός της Ζενίτ, της Σάλκε, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα.

Γιώργος Μαζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x