Stoiximan Super League

Όλα ανοιχτά για Χατζηνικολάου

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το αποψινό Διοικητικό Συμβούλιο του Πλατανιά. Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσει στο αγωνιστικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου βρίσκεται σε δυσχερή θέση και κάποιοι εκτιμούν ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν η διοίκηση δεν προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το αποψινό Διοικητικό Συμβούλιο του Πλατανιά.

Οι Κρητικοί θα προσπαθήσουν να δώσουν λύσει στο αγωνιστικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου βρίσκεται σε δυσχερή θέση και κάποιοι εκτιμούν ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν η διοίκηση δεν προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

Εκείνο που είχε γίνει γνωστό είναι ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν επιθυμούν να κάνουν βιαστικές κινήσεις και θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στους παίκτες να δουλέψει περισσότερο στις αδυναμίες τους.

Χθες, πάντως, ο Έλληνας τεχνικός παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αφού οι «πράσινοι» είναι ο επόμενος αντίπαλος που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x