Stoiximan Super League

ΠΑΣ-τέλι!

Όταν βάζει γκολ, το κάνει πάντα με στυλ!Ο Ντε Βινσέντι πέτυχε ακόμα μια γκολάρα τη φετινή σεζόν που ήταν αρκετή για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ με σκορ 1-0 για την 12η αγωνιστική. Σε εξαιρετικό μομέντουμ βρίσκονται οι Γιαννιώτες που πέτυχαν τη τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν -έστω και προσωρινά- στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Κακοί οι Κρητικοί στο πρώτο μέρος, ανέβηκαν στο δεύτερο, όμως δεν αρκούσε.

Όταν βάζει γκολ, το κάνει πάντα με στυλ!

Ο Ντε Βινσέντι πέτυχε ακόμα μια γκολάρα τη φετινή σεζόν που ήταν αρκετή για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ με σκορ 1-0 για την 12η αγωνιστική.

Σε εξαιρετικό μομέντουμ βρίσκονται οι Γιαννιώτες που πέτυχαν τη τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και ανέβηκαν -έστω και προσωρινά- στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Κακοί οι Κρητικοί στο πρώτο μέρος, ανέβηκαν στο δεύτερο, όμως δεν αρκούσε.



Με περισσότερη διάθεση μπήκε στον αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ερχόμενος από το μεγάλο διπλό επί του Άρη. Από την αρχή ανέλαβε πρωτοβουλίες, με τον ΟΦΗ να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο. Μόλις στο 8’ ήρθε και η πρώτη κλασική στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Πάντος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κοροβέσης κοντρόλαρε, γύρισε το σώμα του, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε… ξυστά από το δοκάρι του Γουναρίδη.

Ο χώρος του κέντρου ανήκε ολοκληρωτικά στους Γιαννιώτες, με τα ατού των Κρητικών να είναι μπλόκαρισμένα και κυρίως ο Κουτσιανικούλης. Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει, με τον Κοροβέση στο 28’ να επιχειρεί νέο σουτ εκτός περιοχής, που έφυγε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι επιτίθονταν από τα δεξιά, με τους Γεωργίου και Πάντο να συνεργάζονται πολύ καλά.

Στο 34’ ο Γουναρίδης έκανε εξαιρετική επέμβαση, στην κεφαλιά του Τζημόπουλου μέσα στην περιοχή, όμως τρία λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο Ντε Βινσέντι έπιασε «μπόσικο» το σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ και έστειλε τη μπάλα να… αναπαυτεί στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0, με ακόμα μια «ομορφιά» του Αργεντινού.

Πως ήταν το πρώτο μέρος; Ξεχάστε το. Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν αυτός που αφυπνίστηκε, πήρε πρωτοβουλίες και γινόταν απειλητικός. Στο 60’ ο Σίσιτς έπιασε το σουτ από μακριά, ο Φεγκρούς δεν έδιωξε σωστά, ο Παπάζογλου πήρε το… ριμπάουντ, όμως ο γκολκίπερ του ΠΑΣ είπε «όχι» στο τετ-α-τετ του Έλληνα επιθετικού.

Η πίεση των Κρητικών δεν σταμάτησε εκεί. Τρία λεπτά αργότερα, ο Λαμπρόπουλος βρήκε χώρο, έκανε το μακρινό σουτ, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα ακριβώς από το κάθετο δοκάρι του Φεγκρούς. Είχαν πρόβλημα στο κέντρο οι Γιαννιώτες, καθώς δεν μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου τη μπάλα. Κι όμως αφού πέρασε η… μπόρα ο ΠΑΣ «ανέβηκε», ισορρόπησε το παιχνίδι και στη συνέχεια δεν απειλήθηκε, κρατώντας εύκολα στο τελευταίο 20 λεπτο το υπέρ του 1-0. Μάλιστα, οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βερόν στο 82'. Τίποτα δεν άλλαξε στο τέλος, με τους Γιαννιώτες να εδραιώνονται ψηλά στην βαθμολογία, καθώς πέτυχαν τη τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.







ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος Πάντος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ντε Βινσέντι (66’ Βίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (90' Νηκλιτσιώτης), Κοροβέσης (85’ Κεϊτά), Ίλιτς

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Αυγενικού, Οικονόμου, Γιάκος

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Βάντο (88’ Περογαμβράκης), Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης (45’ Βιτώρος), Βερόν, Λαμπρόπουλος, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης (71' Ζορμπάς), Παπάζογλου

Στον πάγκο: Αγριμάκης, Μονιάκης, Καπουράνης, Βαλεριάνος


Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x