Stoiximan Super League

Αναστόπουλος: «Υπάρχει θέμα με το πρώτο μας ημίχρονο»

Στο κακό πρώτο ημίχρονο που έκανε ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως εκείνος και οι συνεργάτες του πρέπει να βρουν το λόγο που οδηγεί τους παίκτες του συλλόγου να μην αγωνίζονται καλά στο πρώτο μέρος των τελευταίων αναμετρήσεων, προκειμένου να το διορθώσουν στις επόμενες αγωνιστικές.

Στο κακό πρώτο ημίχρονο που έκανε ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως εκείνος και οι συνεργάτες του πρέπει να βρουν το λόγο που οδηγεί τους παίκτες του συλλόγου να μην αγωνίζονται καλά στο πρώτο μέρος των τελευταίων αναμετρήσεων, προκειμένου να το διορθώσουν στις επόμενες αγωνιστικές.

«Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Αδρανήσαμε στην φάση του γκολ του Ντε Βινσέντι. Η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο είναι ένα θέμα που πρέπει να το συζητήσουμε. Το έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια και θα το δούμε για να βρούμε λύση. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, είχαμε φάσεις όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν έχει να κάνει με ρίσκο που έπρεπε να πάρουμε το ματς. Αντιθέτως θα έλεγα ότι χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Συνεχίζουμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος»,ήταν τα λόγια του προπονητή του ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x