Stoiximan Super League

Γιαούρτι στον Χατζηχρήστο

Επεισόδιο απ’ αυτά που δεν τιμούν το όνομα της ΑΕΚ -το οποίο υποτίθεται ότι υπερασπίζονται- σημειώθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής. Ένα από τα μέλη του σωματείου (και παλιό στέλεχος της ORIGINAL) επιτέθηκε φραστικά εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου, ενώ του πέταξε κι ένα γιαούρτι όταν εκείνος ανέβηκε στο βήμα.

Επεισόδιο απ’ αυτά που δεν τιμούν το όνομα της ΑΕΚ -το οποίο υποτίθεται ότι υπερασπίζονται- σημειώθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής.

Ένα από τα μέλη του σωματείου (και παλιό στέλεχος της ORIGINAL) επιτέθηκε φραστικά εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου, ενώ του πέταξε κι ένα γιαούρτι όταν εκείνος ανέβηκε στο βήμα.

Πριν επέμβουν, δε, οι ψυχραιμότεροι τον κάλεσε να φύγει, χαρακτηρίζοντάς τον «αιτία όλου του κακού στην ΑΕΚ». Ο ίδιος ο ηγέτης των οργανωμένων οπαδών, από την πλευρά του, δεν θέλησε να δώσει παραπάνω έκταση αποδίδοντας το κίνητρο του μέλους της Ερασιτεχνικής «σε μια κόντρα από τα παλιά που υπάρχει σε προσωπικό επίπεδο».

Όσον αφορά στα σοβαρά θέματα, στη Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο «Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς» στη Νέα Φιλαδέλφεια ψηφίστηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, που ήταν τα εξής:

-Επικύρωση Πρακτικών Γενικής Συνέλευσης της 26ης Ιουνίου 2011.
-Ανακήρυξη νέων μελών με δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
-Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού χρήσεως 01/01/2011 - 31/12/2011.
-Έγκριση Ταμειακού Απολογισμού χρήσεως 01/01/2011 - 31/12/2011.
-Έγκριση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής χρήσεως 01/01/2011 - 31/12/2011
-Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. εκ της διαχειρίσεως 01/01/2011-31/12/2011.

Κατά τ’ άλλα η συζήτηση περιστράφηκε, όπως αναμενόταν, γύρω από το θέμα του γηπέδου. Αφού ακούστηκαν λοιπόν πολλές γνώμες, έγινε σαφές από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής (που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Κώστα Παπαδημητρίου, τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Κωλέττη, τα υπόλοιπα μέλη και τους εφόρους) ότι οποιασδήποτε μορφής βοήθεια για την ανέγερσή του ασφαλώς και είναι ευπρόσδεκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x