sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο… σπάνιος χαρακτήρας της ΑΕΚ

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι ακριβώς σύνηθες φαινόμενο η ΑΕΚ να αντιδρά σε γκολ που δέχεται και τελικά να φτάνει στη νίκη. Πριν τη χθεσινή επίδειξη χαρακτήρα της «Ένωσης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), ολόκληρη την περασμένη σεζόν οι «κιτρινόμαυροι» μόλις δύο φορές είχαν κάνει κάτι ανάλογο. Μία στην αρχή και μία στο τέλος της περιόδου.

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι ακριβώς σύνηθες φαινόμενο η ΑΕΚ να αντιδρά σε γκολ που δέχεται και τελικά να φτάνει στη νίκη.

Πριν τη χθεσινή επίδειξη χαρακτήρα της «Ένωσης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), ολόκληρη την περασμένη σεζόν οι «κιτρινόμαυροι» μόλις δύο φορές είχαν κάνει κάτι ανάλογο. Μία στην αρχή και μία στο τέλος της περιόδου.

Για τη δεύτερη αγωνιστική, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2011, είχαν περάσει με 4-3 από τα «Πηγάδια» απέναντι στη Skoda Ξάνθη παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.



Στην τρίτη αγωνιστική των play offs, στις 10 Μαΐου του 2012, η ΑΕΚ είχε πάρει τη νίκη με 3-2 απέναντι στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.



Σε κανένα από τα υπόλοιπα 34 ματς πρωταθλήματος, στα 2 ματς Κυπέλλου ή στα 8 ματς του Europa League δεν είχε τέτοια αντίδραση. Και βρέθηκε αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x