Stoiximan Super League

Τα προβλήματα… προβλήματα

Οι πονοκέφαλοι δεν λείπουν για την ΑΕΚ την επόμενη μέρα της σημαντικής νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ταξιάρχης Φούντας που αποχώρησε από το ματς με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο έκανε φυσιοθεραπεία την Τρίτη. Χάνουν Λεβαδειακό Λαγός και Βλάχος, ερωτηματικό με τον Κατίδη, η πλευρά του οποίου ζήτησε ακρόαση από Λίνεν και Δημητρέλο.

Οι πονοκέφαλοι δεν λείπουν για την ΑΕΚ την επόμενη μέρα της σημαντικής νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ταξιάρχης Φούντας που αποχώρησε από το ματς με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο έκανε φυσιοθεραπεία την Τρίτη και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν το πρόβλημα που αποκόμισε θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Σημειώνεται, δε, πως έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί πού θα εκτίσει την ποινή του.

Από το ερχόμενο παιχνίδι θα λείψει σίγουρα ο Βαλεντίνος Βλάχος λόγω καρτών, όπως και ο Παναγιώτης Λαγός που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα μετά τη θλάση που τον ταλαιπωρεί από το ματς με τον Λεβαδειακό. Το παρήγορο είναι πως οι τραυματισμοί των Κοτσαρίδη και Αρκούδα δεν ήταν σοβαροί και γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ διαθέσιμος θα είναι ξανά ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο που εξέτισε την τιμωρία του.

Για την Τετάρτη ο Έβαλντ Λίνεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί τους.

Ζήτησε ραντεβού η πλευρά Κατίδη

Ερωτηματικό αποτελεί αν ο Γιώργος Κατίδης θα συνεχίσει να είναι στα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν ή θα τεθεί εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας προς γνώση και συμμόρφωση μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα. Ο παίκτης και ο μάνατζέρ του, Θεόφιλος Καρασαββίδης, ζήτησαν… ακρόαση από τον Γερμανό προπονητή και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις και να βρεθεί μία λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x