Stoiximan Super League

Σκέφτεται την… μετανάστευση ο Γκέκας

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Φάνης Γκέκας να αγωνιστεί στο ελληνικό ή το κυπριακό πρωτάθλημα, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας του με την Λεβάντε. Από τη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ από το νησί της Αφροδίτης φημολογείται ότι ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λαρισαίου φορ. Από την πλευρά του, όμως, ο διεθνής επιθετικός σκέφτεται πολύ σοβαρά ένα μεγάλο ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου, συγκεκριμένα τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Φάνης Γκέκας να αγωνιστεί στο ελληνικό ή το κυπριακό πρωτάθλημα, ύστερα από τη λύση της συνεργασίας του με την Λεβάντε.

Από τη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ από το νησί της Αφροδίτης φημολογείται ότι ο ΑΠΟΕΛ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λαρισαίου φορ.

Από την πλευρά του, όμως, ο διεθνής επιθετικός σκέφτεται πολύ σοβαρά ένα μεγάλο ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου, συγκεκριμένα τις ΗΠΑ ή την Αυστραλία.

Όπως γράφει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, δεν πρόκειται για φιλολογικό ενδιαφέρον για την περίπτωση του 32χρονου παίκτη.

Στις δύο συγκεκριμένες περιοχές είναι έντονο το στοιχείο της ελληνικής ομογένειας και αν επιλέξει μία από τις δύο περιπτώσεις (μία εξ αυτών προέρχεται από την Σίδνεϊ FC του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο), τότε θα αποτελέσει ποδοσφαιρικό πρόξενο της Ελλάδας.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο «Fanis» δεν θα αργήσει να πάρει την απόφασή του, αφού δεν είναι θετικός να επαναπατριστεί ή να αγωνιστεί στη Κύπρο. Αυτή τη στιγμή ψάχνει κάτι το διαφορετικό και δεν θα δίσταζε να παίξει ξανά στο τουρκικό πρωτάθλημα ή να πάει ακόμα και στην μακρινή Κίνα!

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x