Stoiximan Super League

Σβήνει η φωτιά…

Με τον πιο ανώδυνο τρόπο -για την ΑΕΚ και τον ίδιο- φαίνεται πώς θα λήξει το θέμα του Γιώργου Κατίδη. Στη μαραθώνια συζήτηση που είχε (παρουσία του μάνατζέρ του) με τους Έβαλντ Λίνεν και Ανδρέα Δημητρέλο, ο νεαρός έδωσε εξηγήσεις για το επεισόδιο με τον Γιώργο Πήδουλα. Κι αφού εξέφρασε και τα δικά του παράπονα για την αντιμετώπιση από μέλη του τεχνικού τιμ, συμφωνήθηκε την Πέμπτη να τελειώσει το θέμα αναλαμβάνοντας την ευθύνη ενώπιον των συμπαικτών του.

Με τον πιο ανώδυνο τρόπο -για την ΑΕΚ και τον ίδιο- φαίνεται πώς θα λήξει το θέμα του Γιώργου Κατίδη.

Στη μαραθώνια συζήτηση που είχε (παρουσία του μάνατζέρ του) με τους Έβαλντ Λίνεν και Ανδρέα Δημητρέλο, ο νεαρός έδωσε εξηγήσεις για το επεισόδιο με τον Γιώργο Πήδουλα.

Κι αφού εξέφρασε και τα δικά του παράπονα για την αντιμετώπιση από μέλη του τεχνικού τιμ, συμφωνήθηκε την Πέμπτη να τελειώσει το θέμα αναλαμβάνοντας την ευθύνη ενώπιον των συμπαικτών του.

Από τη διάρκεια των 3,5 περίπου ωρών που είχε η συνάντηση του Γιώργου Κατίδη και του μάνατζέρ του, Θεόφιλου Καρασαββίδη, με τους Λίνεν και Δημητρέλο είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως δεν υπήρξε μια απλή παροχή εξηγήσεων από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Διότι εκείνος παραδέχθηκε μεν ότι το παρατράβηξε στο επεισόδιο με τον γυμναστή της ομάδας, αλλά εξέφρασε την άποψη πως δεν ήταν απαραίτητο εκείνος να συνεχίσει το θέμα με τις παρατηρήσεις του προπονητή, ενώ έκανε λόγο και για αναίτια «στοχοποίησή» του γενικά από μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Επειδή ωστόσο ο Έβαλντ Λίνεν -ανεξάρτητα απ’ αυτό- θεωρεί πως η συμπεριφορά του δεν είναι η πρέπουσα και ότι το επεισόδιο ήταν ένα θέμα που δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά και ολόκληρη την ομάδα, συμφωνήθηκε πως ο μόνος τρόπος να εκτονωθεί το θέμα είναι να παρουσιαστεί ενώπιον των συμπαικτών του και να αναλάβει την ευθύνη της συμπεριφοράς του.

Αυτό θα γίνει λοιπόν την Πέμπτη (όταν οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν από το σημερινό ρεπό) και κατόπιν το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν -με επιστροφή του Κατίδη στην ομάδα και μοναδική συνέπεια ενδεχομένως για τον ίδιο ένα μικρό πρόστιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x