Ισπανία

Ο Μέσι στη Sportday

Ο Λιονέλ Μέσι, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, μίλησε αποκλειστικά στη Sportday και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τις μεγάλες του αγάπες… Το ποδόσφαιρο και την Μπαρτσελόνα, στην οποία θέλει να παραμείνει μέχρι και το τέλος της καριέρας του όπως ανέφερε... Διαβάστε τι είπε για το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ που κυνηγά να καταρρίψει...

Ο Λιονέλ Μέσι, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, μίλησε αποκλειστικά στη Sportday και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τις μεγάλες του αγάπες… Το ποδόσφαιρο και την Μπαρτσελόνα, στην οποία και θέλει να παραμείνει μέχρι και το τέλος της καριέρας του όπως ανέφερε!

Ακολουθεί μέρος του κειμένου του Χρήστου Σωτηρακόπουλου το οποίο δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Sportday…

«Ο Λιονέλ Μέσι αισθάνθηκε εντελώς άβολα όταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης άρχισε να απαριθμεί τα ρεκόρ του και το τι έχει πετύχει ήδη στην καριέρα του. Είχε κοκκινίσει και όταν ρωτήθηκε για αυτό, ήταν όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε. «Μου αρέσει», είπε, «να μιλάω μέσα στο γήπεδο» και αυτό φυσικά το έχουμε καταλάβει όλοι.

Πριν αρχίσει η εκδήλωση παρουσιάστηκε και το νέο σποτ της Turkish Airlines στο οποίο ο Μέσι πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κόμπε Μπράιαντ και προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή ενός πιτσιρικά στην business class ο οποίος τελικά τους αγνοεί για ένα... παγωτό!

-«Πώς ήταν ο Κόμπε Μπράιαντ σε αυτή τη συνεργασία σας;» τον ρώτησα και χαμογελώντας αφοπλιστικά είπε «Πολύ ψηλός!».

Να σημειώσουμε πως το φιλμ έγινε τον Σεπτέμβριο και ήταν μαζί στο ίδιο γύρισμα, κάτι που δεν συνηθίζεται με σταρ σε αυτό το επίπεδο, αλλά όπως είπαν οι άνθρωποι της εταιρείας και οι δύο ήταν πολύ συνεργάσιμοι!

Ρωτήθηκε για το ρεκόρ που κυνηγά να σπάσει, του Γκερντ Μίλερ, και απλά ανασηκώνοντας τους ώμους, τόνισε: «Είναι ένα ακόμη ρεκόρ αλλά δεν υπάρχει ψύχωση για να το πετύχω. Αν έρθει είναι καλό, αν όχι, τότε δεν πειράζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ SPORTDAY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x