Αγγλία

Κοιτάζει Φεγκουλί η Λίβερπουλ

Ενδιαφέρον για τον Σοφιάν Φεγκουλί έχει εκδηλώσει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων με τις φετινές του εμφανίσεις με τη Βαλένθια, ωστόσο, οι «κόκκινοι» φαίνεται πως είναι οι πιο «ζεστοί» για την περίπτωσή του.

Ενδιαφέρον για τον Σοφιάν Φεγκουλί έχει εκδηλώσει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων με τις φετινές του εμφανίσεις με τη Βαλένθια, ωστόσο, οι «κόκκινοι» φαίνεται πως είναι οι πιο «ζεστοί» για την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρουν πηγές από την Ιβηρική, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έχουν κάνει ήδη μια αναγνωριστική επαφή με τους διοικούντες τη Βαλένθια, για να δουν κατά πόσο είναι διαθέσιμος ο παίκτης.

Η διοίκηση των «νυχτερίδων» φέρεται να έχει κάνει πρόταση ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια στον 22χρονο ποδοσφαιριστή, όμως υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών στο οικονομικό σκέλος, καθώς ο Φεγκουλί θέλει έναν μισθό κοντά σε εκείνον που λαμβάνει ο Ρομπέρτο Σολδάδο.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο Φεγκουλί να μετακινηθεί τελικά σε κάποια ομάδα που θα είναι πρόθυμη να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται για το Φεγκουλί βρίσκεται κι εκείνο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Κυριακίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x