Euroleague

«Δεν θα στοιχημάτιζα κατά του Ολυμπιακού»

Ικανό να επαναλάβει το θρίαμβό του στην Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Κιθ Λάνγκφορντ μιλώντας στο www.sport-fm.gr. «Μπορεί να φτάσει ως το τέλος», δήλωσε ο άσος της Αρμάνι.

Ικανό να επαναλάβει τον περσινό του θρίαμβο στην Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Κιθ Λάνγκφορντ μιλώντας στο www.sport-fm.gr. «Μπορεί να φτάσει ξανά ως το τέλος. Δεν θα στοιχημάτιζα εναντίον του», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Τι δήλωσε για τη συνεργασία του με Φώτση και Μπουρούση και την προοπτική να παίξει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη στον Χρήστο Ρομπόλη:

-Ξεκινήσατε τη σεζόν με πολλές φιλοδοξίες, αλλά αποχαιρετήσατε νωρίς την Ευρωλίγκα. Τι πήγε στραβά;
«Είναι πολλά πράγματα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα. Η έλλειψη χημείας είναι ένα από αυτά, αλλά όχι το μοναδικό. Δυστυχώς ένας από τους βασικούς μας στόχους τελείωσε. Ό,τι έγινε, ωστόσο, έγινε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ακόμη έξι μήνες μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε για τους υπόλοιπους στόχους μας».

-Πιστεύεις πως αν παίζατε από την αρχή στην Ευρωλίγκα όπως απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ θα είχατε καλύτερη τύχη στη διοργάνωση;
«Σίγουρα. Στα τελευταία τρία μας ματς χάσαμε στον πόντο ή στο καλάθι. Είναι ατυχές, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και δυστυχώς συνέβη σε μας».

-Στο τελευταίο παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος είχες πετύχει το νικητήριο καλάθι για την ομάδα σου. Προσπάθησες να κάνεις το ίδιο και με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα κατάφερες. Τι συνέβη στην τελευταία φάση;
«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Έισι Λο για την άμυνα που έπαιξε πάνω μου. Αλλοίωσε την προσπάθειά μου και δεν κατάφερα να βρω στόχο. Αυτά γίνονται στο μπάσκετ. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό, είτε όταν ευστοχήσεις είτε όταν αστοχήσεις. Αν μου παρουσιαστεί ξανά η ευκαιρία να πάρω ένα κρίσιμο σουτ, δεν θα διστάσω να το κάνω και πάλι».

-Πόσο μακριά πιστεύεις πως μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός φέτος; Μπορεί να επαναλάβει το περσινό του κατόρθωμα;
«Νομίζω πως ναι, μπορεί να φτάσει και φέτος ως το τέλος. Έχουν έναν μεγάλο ηγέτη όπως ο Σπανούλης, έχουν ένα πολύ δεμένο σύνολο με παίκτες που γνωρίζουν καλά το ρόλο τους, ο Τζος Πάουελ είναι μια μεταγραφή που έχει βγει και βοηθά πολύ… Πιστεύω πως μπορούν να επαναλάβουν την επιτυχία τους. Δεν θα πόνταρα εναντίον τους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

-Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Αντώνη Φώτση και τον Γιάννη Μπουρούση;
«Είναι εξαιρετικοί παίκτες και πολύ καλά παιδιά. Πάντα είναι διασκεδαστικό να βρίσκεσαι γύρω τους και να τους ακούς να αποκαλούν ο ένας τον άλλο μ….α (γέλια). Πρόκειται για επαγγελματίες με πολύ μεγάλη εμπειρία και απολαμβάνω τη συνεργασία μαζί τους. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα όλοι σαν ομάδα».

-Ο αδερφός σου, ο Κέβιν, αγωνίζεται στον Κολοσσό. Εσύ θα ήθελες μελλοντικά να παίξεις στην Ελλάδα;
«Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου αυτή τη στιγμή κι έχω συμβόλαιο. Όμως ασφαλώς και θα ήταν τιμή για μένα να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν κερδίσει το σεβασμό όλων στην Ευρώπη με την παρουσία τους. Αν τύχει στο μέλλον να παίξω στην Ελλάδα θα είναι πολύ όμορφο. Αν όχι, θα προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όπου κι αν βρίσκομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x