Ακόμη και στο στενό περιβάλλον του θύματος στρέφουν τις έρευνές τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για τη ληστεία σε βάρος μιας 60χρονης γυναίκας, που έγινε στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σπίτι της στο νέο οικισμό του Αμυγδαλεώνα Καβάλας.


Κι αυτό, γιατί φαίνεται ότι οι δυο άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες γνώριζαν ότι η γυναίκα είχε στην κατοχή της μεγάλο χρηματικό ποσό, που δεν ήθελε να καταθέσει σε τράπεζα. Έτσι, εισέβαλαν στην κατοικία της και μόνο ο ένας είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, πράγμα που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ήταν γνωστός της 60χρονης.

Ο ίδιος ακινητοποίησε την άτυχη γυναίκα χτυπώντας την και απειλώντας τη με μαχαίρι, ενώ ο συνεργός του ερευνούσε τα δωμάτια. Τελικά, ανακάλυψε τα μετρητά ύψους 18.000 ευρώ που έκρυβε η 60χρονη μαζί με πέντε λίρες Αγγλίας, άρπαξε και διάφορα κοσμήματα σημαντικής αξίας και τράπηκαν και οι δυο σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

πηγή: protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ