Stoiximan Super League

Από… χειμώνα καλοκαίρι

Τις καλοκαιρινές του μεταγραφές μέσα στο… καταχείμωνο συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου από τον Πανιώνιο. Ο 20χρονος δεξιός μπακ θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Η μεταγραφή του νεαρού μπακ θα ανακοινωθεί πιθανότατα, μόλις ξεκαθαρίσει αν θα πάει τώρα στην Παιανία (δίνοντας 40.000 με 50.000 ευρώ στους Νεοσμυρνιώτες ή να δοθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα κάποιος από τους παίκτες των «πρασίνων») ή το καλοκαίρι (ως ελεύθερος).

Ο Σπυρόπουλος θα εισπράξει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια 470.000 ευρώ. Τον πρώτο και τον δεύτερο χρόνο θα πάρει από 100.000 ευρώ, τον τρίτο 120.000 ευρώ και τον τελευταίο 150.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται πολύ σύντομα να κλείσει για το ερχόμενο καλοκαίρι και τον Θανάση Ντίνα. Η απόκτηση του 24χρονου χαφ θα οριστικοποιηθεί στην αυριανή συνάντηση που θα έχει ο μάνατζέρ του, Γιάννης Παπαδόπουλος, με τον τεχνικό σύμβουλο του «τριφυλλιού», Κώστα Ελευθεράκη.

Ο Θρακιώτης άσος αναμένεται να υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους «πράσινους», αν και από την πλευρά του παίκτη γίνεται λόγος για τριετές συμβόλαιο. Οι αποδοχές του Ντίνα αυτή τη στιγμή είναι 35.000 ευρώ και στον Παναθηναϊκό τον πρώτο χρόνο σίγουρα θα διπλασιαστούν και θα υπάρχει σταδιακή αύξηση κάθε σεζόν.

Σειρά θα πάρει ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος απασχολεί τον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2011. Το συμβόλαιο του 21χρονου μέσου τον Ιούλιο και είναι στην ευχέρεια του «τριφυλλιού» να τον εντάξει στο δυναμικό του. Όπως γράφει η SportDay, αύριο ή το Σάββαρο θα υπάρξει ραντεβού με τον εκπρόσωπο του παίκτη, ώστε να κλείσει και αυτός από τώρα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι «πράσινοι» είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σωκράτη Φυτανίδη, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ατρόμητο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο 29χρονος στόπερ έχει τοποθετηθεί ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του στον παίκτη.

Όσον αφορά τον Τόμας ντε Βινσέντι, η υπόθεσή του είναι δύσκολη από τη στιγμή που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Αργεντινού χαφ και ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον 23χρονο παίκτη για το καλοκαίρι και φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του. Γι' αυτό ακούγονται από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ολυμπιακού απαντούν οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ απαντούν: «ο παίκτης προτιμάει να αγωνιστεί σε εμάς».

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες την ΠΑΕ διαψεύδουν ότι τους απασχολεί η περίπτωση του Φάνη Γκέκα. Πρώτον, γιατί κάποιοι δεν είναι ζεστοί στην ΠΑΕ, δεύτερον, γιατί έχει υψηλό κασέ και τρίτον, γιατί γνωρίζουν ότι ο παίκτης προτιμάει να περιμένει ένα υψηλό συμβόλαιο από το εξωτερικό έως το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x