Stoiximan Super League

Φοβισμένοι οι παίκτες της ΑΕΚ

Ανησυχία έχουν εκφράσει οι παίκτες της ΑΕΚ μετά τα όσα έγιναν στη χθεσινή προπόνηση με την επίθεση οπαδών στον Φουρτάδο. Σκεπτικοί ακόμη και για το αν θα πάνε την Τρίτη στα Σπάτα ορισμένοι.

Από θορυβημένοι έως… τρομοκρατημένοι είναι οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ μετά τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή προπόνηση με μία μερίδα οπαδών να επιτίθενται και να επιχειρούν να χτυπήσουν τον Εμίλιο Φουρτάδο.

Οι «κιτρινόμαυροι», που προσπάθησαν να έχουν πυροσβεστικό ρόλο αλλά ορισμένοι εξ αυτών είχαν στιγμές έντασης με ορισμένους από τους οπαδούς, ανησυχούν για το τι μπορεί να επακολουθήσει.

Αρκετοί εξ αυτών ήδη έχουν μιλήσει με μέλη του τεχνικού τιμ και τη διοίκηση εκφράζοντας την ανησυχία τους για ανάλογες αντιδράσεις από τον κόσμο το μέλλον. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν πως υπό αυτές τις συνθήκες θα το σκέφτονταν διπλά αν θα πήγαιναν στα Σπάτα για την προπόνηση της Τρίτης.

Ο Έβαλντ Λίνεν, που άκουσε προβληματισμένος τους παίκτες του, δεσμεύτηκε να γίνουν επαφές με τους οπαδούς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της προπόνησης στους παίκτες του. Εξετάζεται, δε, το ενδεχόμενο να αλλάξει η ώρα της προγραμματισμένης για τις 11:00 ώρα έναρξής της, προκειμένου να δοθεί περισσότερο χρόνο για τις απαραίτητες επαφές.

Όλα αυτά κι ενώ μέσα στη μέρα αναμένεται να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί η κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ στα Σπάτα ή όχι, ενώ το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα δίνει έναν «τελικό» απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x