Stoiximan Super League

Κορδέρο: «Ποτέ δεν είπα ότι φεύγω…»

Σε κατηγορηματική διάψευση των πληροφοριών που τον ήθελαν αποφασισμένο ν’ αποχωρήσει σήμερα κιόλας από την ΑΕΚ προχώρησε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή στα Σπάτα τρομοκράτησαν τους παίκτες της ΑΕΚ. Και περισσότερο -όπως είναι εύλογο- τους ξένους.

Ακόμα όμως κι αν οι Γιάγκο και Κορδέρο προβληματίστηκαν έντονα απ’ αυτά που βίωσαν στις εγκαταστάσεις, τα σενάρια που ανέφεραν ότι αυτό συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε ο δεύτερος να πάρει τη Δευτέρα κιόλας το αεροπλάνο και να γυρίσει στην Ισπανία, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά.

Μετά τον Βασίλη Τσιάρτα, λοιπόν, που διαβεβαίωνε την Κυριακή ότι ο πελάτης του δεν έχει αποφασίσει ν’ αποχωρήσει, και ο ίδιος ο Κορδέρο ξεκαθάρισε σήμερα ότι -παρά τη δύσκολη κατάσταση- ισχύει αυτό που είχε πει προ ημερών σε συνέντευξή του στη «Sportday»: Δηλαδή ότι θα περιμένει να δει τις εξελίξεις ως το τέλος του μήνα και τότε θ’ αποφασίσει για το μέλλον του.

«Σχετικά με αυτό που γράφτηκε χθες, δεν το είπα ποτέ. Δεν βγήκε ποτέ αυτή η πρόταση από το στόμα μου», είπε ο Κορδέρο στο «aekvoice» για την πληροφορία που τον ήθελε να έχει πει σε συμπαίκτες του ότι θα φύγει σήμερα κιόλας. Και αφού τόνισε ότι «συνεχίζω να κάνω τις ίδιες σκέψεις με τότε» (σ.σ. την περίοδο που έδωσε τη συνέντευξη), ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα».

Παρόλο που παραδέχθηκε λοιπόν ότι «προφανώς και φοβήθηκα με όσα συνέβησαν χθες», κατέληξε: «Σε κανέναν δεν αρέσουν τέτοιες καταστάσεις. Πρώτη φορά στην καριέρα μου συμβαίνουν αυτά που έγιναν χθες στην προπόνηση και γενικά όλα όσα συμβαίνουν. Ακόμα και με την κατάληψη, δεν το έχω ξαναζήσει. Σίγουρα δεν είναι μία ωραία εμπειρία, όμως όλο αυτό δεν αλλάζει τίποτα από τη θέση μου. Ποτέ δεν είπα ότι φεύγω και ισχύουν όσα είχα πει και σε προηγούμενη συνέντευξη. Θα περιμένω να δω τις εξελίξεις και στο τέλος του μήνα θα αποφασίσω για το μέλλον μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x