Ιταλία

«Το πρώτο γκολ έκρινε το ματς»

Το πρώτο γκολ της Λάτσιο έκρινε, εν πολλοίς, το αποτέλεσμα του αγώνα, σύμφωνα με τον Ρολάντο Μαράν, που όμως έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της Κατάνια.

Πριν το ματς ζητούσε από τους παίκτες του να κάνουν το τέλειο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν το… όνειρο. Ο Ρολάντο Μαράν και η Κατάνια, όμως, υποχρεώθηκαν να υποκύψουν στην ανωτερότητα της Λάτσιο και να αποχαιρετίσουν το Κύπελλο Ιταλίας, μετά την ήττα με 3-0 που υπέστησαν στο Ολίμπικο.

Μιλώντας στο «Rai Sport» αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαράν φάνηκε αρκετά ήρεμος. «Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Κατάφεραν να παίξουν καλά, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε δυνατά, είχαμε δοκάρι, αλλά τη στιγμή που παίζαμε καλύτερα, δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Αυτό μας… έκοψε τα πόδια. Σε αυτό το επίπεδο, μία φάση μπορεί να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Αυτό πληρώσαμε απόψε», τόνισε ο Μαράν.

Η απόδοση της Λάτσιο, ωστόσο, ήταν πολύ καλή. «Απέναντί μας είχαμε μια σπουδαία ομάδα, η οποία κατάφερε να μας πιέσει σωστά και να μας δυσκολέψει πολύ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι αλήθεια πως οι αντίπαλοί μας είχαν καλή απόδοση. Για να προκριθούμε έπρεπε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα δείχνει πως δεν το κάναμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ρολάντο Μαράν.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x