Επικαιρότητα

Νέο site από την Airfasttickets - ασφάλεια συναλλαγών - εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Με νέο website καλωσορίζει το 2013 η Airfasttickets, προσφέροντας διαρκώς ίσως τις καλύτερες τιμές όχι μόνο για ταξίδια στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Με εγγύηση καλύτερης τιμής, αλλά και την καινοτομία της δωρεάν εγγραφής ώστε ο καταναλωτής να λαμβάνει τις προσφορές της Airfasttickets στη μισή τιμή, το εύχρηστο site της Airfasttickets υπόσχεται στον Έλληνα ταξιδιώτη μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε καταπληκτικές τιμές. Σε περίπτωση που κάποιος βρει χαμηλότερες τιμές, η Airfasttickets παρέχει έκπτωση 50 ευρώ σε οποιοδήποτε πακέτο διακοπών.

Η εγγύηση για την ασφάλεια των συναλλαγών για την Airfasttickets είναι ύψιστης προτεραιότητας και για αυτό το λόγο το site της Airfasttickets πιστοποιείται από την VeriSign, χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές λογισμικό που κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών καρτών. Η διαδικασία της κρυπτογράφησης λαμβάνει τις πληροφορίες που εισάγονται και τις μετατρέπει σε κομμάτια κώδικα που μεταδίδονται με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου. Αυτά τα κωδικοποιημένα δεδομένα δεν μπορούν να διαβαστούν όσο οι πληροφορίες ταξιδεύουν μέσω του Διαδικτύου.

«Θέλουμε να αναπτύξουμε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας – ταξιδιώτες και σκοπεύουμε να το κάνουμε αυτό με το να παρέχουμε μια άριστη εξυπηρέτηση πελατών από το πρώτο λεπτό που συνδέονται μαζί μας. Βασικός στόχος μας είναι οι καλύτερες τιμές και η ασφάλεια των πελατών μας»,αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης, πρόεδρος της Airfasttickets, η οποία μετακυλύει ένα ποσοστό από το κέρδος της και έτσι μπορεί και πουλά φθηνά.

Το νέο website προσφέρει εύκολα και γρήγορα έναν ολόκληρο κόσμο διακοπών!

Ο Nickoman με νέες προσφορές στο ολοκαίνουργιο website του

Με το νέο αναβαθμισμένο website, o Nickoman που το καλοκαίρι μοίραζε προσφορές διακοπών στο Σύνταγμα και σε όλη την Αθήνα, τώρα από το www.airfasttickets.gr θα προσφέρει τις καλύτερες τιμές με απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές όλο το χρόνο.

Ήδη υπάρχουν 5.000.000 φίλοι του Nickoman που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο μόνο μαζί του, σε περισσότερα από 300.000 ξενοδοχεία σε 150 χώρες, και με 30.000 καταχωρήσεις αυτοκινήτων σε 174 χώρες, και φυσικά όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Οι επισκέπτες του site μπορούν να φτιάξουν τις διακοπές τους με τις προσφορές του Nickoman και να φέρουν όλο τον κόσμο κοντά τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Airfastttickets είναι ελληνική εταιρεία, με έδρα και γραφεία στον Πειραιά, που έχει κάνει άλματα στο εξωτερικό με γραφεία σε: Λονδίνο, Βερολίνο και Νέα Υόρκη, ενώ σύντομα θα επεκταθεί στην Πολωνία με γραφείο στη Βαρσοβία.


Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x