Γαλλία

«Ο Κριστιάνο στην Παρί; Όλα είναι πιθανά»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν να κινηθεί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο ο τεχνικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Λεονάρντο, σε συνέντευξή του.

Μία από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν δικό τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε την Παρί Σεν Ζερμέν ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξή του μίλησε και για τον μεγάλο αντίπαλο του Πορτογάλου εντός των γηπέδων, Λιονέλ Μέσι, αλλά και για το ενδεχόμενο ο Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης για εκείνον της Παρί.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει γίνει η ομάδα όπου όλα μπορεί να τα κάνει πιθανά. Ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ για αρκετά χρόνια ακόμη, όμως υπάρχουν τέσσερις με πέντε ομάδες στον κόσμο που μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές του απολαβές. Μία από αυτές είναι η Παρί Σεν Ζερμέν», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι είπε με νόημα: «Δεν θα φύγει ποτέ από την Μπαρτσελόνα».

Εκτός αυτού ο Λεονάρντο μίλησε και για τα σενάρια που θέλουν τον γαλλικό σύλλογο να ενδιαφέρεται για τον τεχνικό των «μερένχες», Ζοσέ Μουρίνιο: «Δεν τον βλέπω να φεύγει σύντομα από τη Ρεάλ».

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε και για τους στόχους που έχει για φέτος η ομάδα του Παρισιού: «Αν δεν κατακτήσουμε φέτος το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλη αποτυχία. Ωστόσο, εκτός από αυτό θέλουμε να τα πάμε καλά τόσο στο Κύπελλο Γαλλίας όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν και η Μπαρτσελόνα παραμένει το φαβορί».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x