Stoiximan Super League

Δύο παίκτες για τον Λάζαρο

Η Μπολόνια φαίνεται πως θα είναι η επόμενη ομάδα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Η ιταλική ομάδα προσφέρει χαφ και φορ στον Παναθηναϊκό.

Όλα δείχνουν ότι η Μπολόνια θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ωστόσο, σήμερα η SportDay γράφει ότι η ιταλική ομάδα προσφέρει στον Παναθηναϊκό δύο ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα, προτείνει έναν χαφ και έναν σέντερ φορ, ο οποίος έχει περισσότερο στοιχεία περιφερειακού.

Οι «πράσινοι» έχουν εξετάσει τις δύο περιπτώσεις, όμως δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πώς θα κινηθούν.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο μέσος αρέσει στο «τριφύλλι», όμως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός κεντρικού αμυντικού.

Η υπόθεση του Χριστοδουλόπουλο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, με την Μπολόνια να προβάλει ως φαβορί για την απόκτησή του. Αν προχωρήσει η μεταγραφή, θα πάει, εκτός απροόπτου, ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Χριστοδουλόπουλος, από την πλευρά του, φέρεται να έχει ενημερώσει τη διοίκηση ότι και μία ομάδα από τη Ρωσία τον θέλει και στο «τριφύλλι» βρίσκονται σε αναμονή.

Όσον αφορά τον στόπερ, στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν διάφορες περιπτώσεις για να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις επικείμενες αποχωρήσεις του Βύντρα και του Μπουμσόνγκ. Ωστόσο, δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε κάποιον παίκτη.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x