Επικαιρότητα

Μαίνεται ο πόλεμος Αλαφούζου με Real FM

Ανακοίνωση κατά του Real FM εξέδωσε ο Αλαφούζος με αφορμή την φορολογική του δήλωση που δημοσιεύτηκε κάνοντας λόγο για «δυσφήμιση και απόκρυψη πληροφοριών», με τα υπόλοιπα «να είναι θέμα Δικαιοσύνης».

Ο... πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Χατζηνικολάου συνεχίζεται. Ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων έκανε αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ κατά του ΣΚΑΙ και ο Αλαφούζος απάντησε με ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τον REAL FM του οποίου συνιδιοκτήτης είναι ο Χατζηνικολάου, πως έχει αναλάβει... εργολαβικά την δυσφήμισή του, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα για το ποσό που δήλωσε στην εφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες συκοφαντικό δημοσίευμα που ασχολείται με την φορολογική μου δήλωση και με παρουσιάζει ως φοροφυγά που δηλώνει εισόδημα 26.140,40€!

Από το εκκαθαριστικό μου όμως, που προφανώς υπεξαίρεσαν και έχουν στα χέρια τους, προκύπτει το συνολικό εισόδημα μου που είναι πλήρως δηλωμένο και φορολογημένο, όπως προβλέπει ο νόμος. Χαρακτηριστικά επί του δηλωθέντος εισοδήματος μου υπολογίστηκε και πληρώθηκε η ειδική εισφορά αλληλεγγύης η οποία ανήλθε στο ποσό των 208.240,32€.

Γνωρίζουν οι συκοφάντες αλλά σκοπίμως αποκρύπτουν ότι το ποσό που εμφανίζουν ως εισόδημα μου αφορά απλώς στο τεκμαρτό εισόδημα των εταιρικών αυτοκινήτων του ΣΚΑΙ. Δεν μου προκαλεί εντύπωση η προφανής διαστροφή της πραγματικότητας από μέσα, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός REAL, που έχουν αναλάβει “εργολαβικά” την δυσφήμιση μου. Τα υπόλοιπα όμως, είναι θέμα της Δικαιοσύνης».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x