Θανάσης Ράλλης

Και με χιόνια και με κρύα

Τα pink flamingos του sport-fm.gr επικράτησαν 8-2 του woop.gr για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ιστοσελίδων. Αυτή είναι η ιστορία της έβδομης αγωνιστικής.

Η εβδομάδα που ξεκινούσε θα ήταν η πιο κρύα του φετινού χειμώνα. Και ήταν. Η ομάδα του sport-fm.gr για το πρωτάθλημα ιστοσελίδων παρόλα αυτά δήλωνε έτοιμη για την επανέναρξη. Και ήταν. Οι αντίπαλοι μας, το woop.gr, εδώ και αρκετές μέρες μας έλεγαν ότι δύσκολα θα συμπληρώσουν ομάδα και ότι μάλλον θα είναι λιγότεροι. Και ήταν.

Όπως αποδείχθηκε την Τετάρτη το βράδυ, τα pink flamingos του sport-fm.gr είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο στο ποδόσφαιρο 8x7 (όταν οι αντίπαλοι είναι επτά δηλαδή).

Το προηγούμενο που είχε δημιουργηθεί στην αναμέτρηση με το contra, όταν και είχαμε αγωνιστεί και πάλι 8x7 δεν μας επέτρεψε να έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση σε αυτό το ματς. Αφήστε που όπως σας έχω ξαναγράψει είμαστε με ομάδα από αφιονισμένους τύπους με ροζ εμφανίσεις που θέλουν όλοι να παίζουν και σχεδόν ποτέ δεν έχουμε απώλειες.

Είμαστε επίσης τύποι που στο πρώτο τέταρτο κάθε αγώνα δεν κατεβαίνουμε καν. Πείτε μας μπλαζέ, πείτε μας αργούς στην προσαρμογή, πείτε μας ότι θέλετε. Δίκιο θα έχετε.

Έτσι βρεθήκαμε στο πρώτο τέταρτο να χάνουμε 2-0 από μία ομάδα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο και είχε και δύο δοκάρια. Αν είμαι καλός στην πρόσθεση, έτσι και έμπαιναν τα δύο δοκάρια θα χάναμε με 4-0 και άντε να το μαζέψεις μετά το σκορ.

Αυτό δεν έγινε, αντιδράσαμε σχετικά γρήγορα, οι αντίπαλοι ήταν λογικό να κουραστούν και κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό 8-2 με μπροστάρη τον Άλκη Κακολύρη που πέτυχε τρία γκολ.

Επειδή κάπου εδώ ο yours truly (Θανάσης Ράλλης) παραδίδει πνεύμα, σας παραδίδω και εγώ με τη σειρά μου στον Βαγγέλη Νερατζία που λόγω ίωσης δεν συμμετείχε στον αγώνα και παρακολούθησε την αναμέτρηση με ψύχραιμό μάτι από τον πάγκο.

Man to man από τον Βαγγέλη Νερατζιά

Η απουσία μου από το παιχνίδι του sport-fm.gr κόντρα στο woop.gr, λόγω της ψύξης που με ταλαιπωρεί, μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω με προσοχή από τον πάγκο το ματς. Βέβαια το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική (8-2 υπέρ μας)και σε γενικές γραμμές κανείς παίκτης με το τιμημένο ροζ μπλουζάκι δεν υστέρησε. Να φανταστείτε ότι δεν φάνηκε καν η απουσία μου!

Άλκης Κακολύρης
Ήταν το δικό του παιχνίδι. Ξεμπούκωσε, σημείωσε χατ τρικ πέτυχε γκολάρες και έδειξε ότι δεν υφίσταται το πρόβλημα βαρύτητας… που υποψιαζόμασταν ότι έχει όταν βρίσκεται φάτσα με το γκολ!

Αλέξης Παπαχρήστος
Για ένα ακόμη παιχνίδι έτρεξε ατελείωτα και ήταν σημείο αναφοράς στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Σε κάποιες περιπτώσεις έψαξε το κάτι παραπάνω, αλλά έτσι είναι οι μεγάλοι παίκτες…

Θανάσης Ράλλης
Συνολικά η συμμετοχή του στο τουρνουά αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για κάθε οπαδό των flamingos και φυσικά για μένα. Σκόραρε και ήταν ως συνήθως ομαδικός.

Γιώργος Μαραθιανός
Από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας, για ένα ακόμη παιχνίδι βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σταθερή αξία στο δημιουργικό κομμάτι και όπως πάντα καλοχτενισμένος…

Παναγιώτης Βανός
Έτρεξε, έκοψε καθάρισε και ήταν για μια ακόμη φορά αξιόπιστος στο αμυντικό κομμάτι. Ταυτόχρονα, κέρδισε και πάλι το χειροκρότημα της εξέδρας, στην οποία έχει πάντα το δικό του fan club…

Χρήστος Οικονόμου
Αναμφισβήτητα έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια, αλλά ακόμη και στην μέτρια βραδιά του κατάφερε να σκοράρει. Από ένα σημείο και μετά έκανε συντήρηση δυνάμεων.

Κώστας Ντόκος
Ο παίκτης που θέλει ο κάθε προπονητής… Εκτός από την σταθερότητα στα μετόπισθεν πιστώνεται την εκπληκτική ασίστ στην γκολάρα του Κακολύρη για το 3-2!

Σταύρος Χαϊνταντόγλου
Σταθερά καλός έπαιξε με επιτυχία το παιχνίδι στην γραμμή που ξέρει καλά. Όταν κατάλαβε ότι «καθάρισε» το ματς άρχισε τα τακουνάκια…

Παναγιώτης Κεφαλάς
Έπαιξε όσο χρειάστηκε. Όταν η άμυνα σοβαρεύτηκε κατέβασε τα ρολά και πέρασε μια ήσυχη βραδιά. Ευτυχώς και εμείς, αφού όταν φωνάζει ο «Γιορίς των φτωχών», κανείς δεν θέλει να είναι κοντά του…

Χρήστος Ρομπόλης
Έπαιξε σωστά το πικ εν ρολ… λάθος. Ουσιαστικός και αποφασιστικός στις επεμβάσεις του στην άμυνα, αυτή τη φορά απέφυγε τα λάθη και όπως πάντα αρνήθηκε όποια συμβουλή δέχτηκε από τον πάγκο και τους συμπαίκτες!

Κώστας Ζάλιαρης
Πιστός στις εντολές του προπονητή(που δεν έχουμε) έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα. Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, ας μας συμπαθάνε οι αντίπαλοι…

Γιάννης Σταυροπουλος
Άλλος ένας παίκτης που θυσιάζει την προσωπική του προβολή για το καλό της ομάδας, λέμε τώρα… Έπαιξε με επιτυχία όπου του ζητήθηκε και έτρεξε πολύ κάνοντας συνεχώς κίνηση χωρίς τη μπάλα.

Θέμης Λιουδάκης
Πρέπει να γράψω και για αυτόν; Έδωσε τον καλύτερο του εαυτό όσο έπαιξε και έτρεξε πολύ, άσχετα αν μερικές φορές σου έδινε την εντύπωση ότι δεν ξέρει που κατευθύνεται. Μάλλον είναι ένα σύστημα για να μπερδέψει τον αντίπαλο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x