Stoiximan Super League

«Θα παλέψουμε για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Σίγουρος πως οι παίκτες του θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, ώστε να πάρουν την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να πάρουν το «τρίποντο» στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (11/1) ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Χριστόπουλος.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου» μία πιθανή νίκη απέναντι στους «πράσινους» θα γέμιζε υπερηφάνεια τους οπαδούς του ΠΑΣ, ενώ μίλησε και για τις απουσίες της ομάδας του στην επερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (11/1):


Για το επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό:


«Την Κυριακή έχουμε στην έδρα μας ένα παιχνίδι με έναν μεγάλο αντίπαλο. Ο χρόνος που έχουμε και είχαμε για να προετοιμαστούμε γι' αυτό το ματς δεν είναι ο ιδανικός, ο κατάλληλος. Μας μένει μόνο μία προπόνηση, η αυριανή, για να κάνουμε κάποια πράγματα και να δουλέψουμε στην τακτική μας. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς όμως έχουμε μάθει από το πρώτο παιχνίδι, από την πρώτη αγωνιστική να παλεύουμε όλα τα ματς, να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά την Κυριακή θα δώσουν τη μάχη τους μέσα στο γήπεδο, για να καταφέρουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας. Θέλουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και πιστεύω ότι θα την έχουμε την Κυριακή».


Για τις απουσίες στο παιχνίδι απέναντι στο «τριφύλλι»:

«Υπάρχει η τιμωρία του Λίλα. Δεν προπονήθηκε ο Θέμης Τζημόπουλος και περιμένουμε αύριο να δούμε αν θα νιώσει κάποια ενόχληση ή αν θα είναι καλά».

Για το αν ο ΠΑΣ είναι το φαβορί:


«Γνωρίζω ότι ο αντίπαλος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τον τελευταίο καιρό. Έχουν φύγει και κάποιοι παίκτες. Ο Παναθηναϊκός όμως έχει καινούργιο προπονητή και αυτό δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να αλλάξει κάτι στα αποδυτήρια. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με “βαριά” φανέλα και σίγουρα οι παίκτες που θα βρεθούν στην δεκαοκτάδα του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές όποιοι και αν είναι αυτοί».


Για το ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Παναθηναϊκού:

«Πιστεύω η ταχύτητα που έχει στη μεσοεπιθετική του γραμμή, τα άκρα και στον άξονα».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της κακοκαιρίας:

«Σίγουρα ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να κάνουμε κάποιες αλχημείες, είναι γεγονός. Δήλωσα όμως πριν ένα μήνα περίπου, ότι η ομάδα μας για να αλλάξει επίπεδο θα πρέπει να έχει έναν καλό αγωνιστικό χώρο να αγωνίζεται τις Κυριακές, και να έχει καλά γήπεδα για να κάνει προπόνηση. Αντιμετωπίζουμε πάρα πολλές δυσκολίες, αλλά αυτές τις κρατάμε για εμάς. Δεν θέλουμε να τις βγάζουμε προς τα έξω, ούτε να μοιρολατρούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε όλες τις δυσκολίες που έχουμε και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο την Κυριακή».

Για το αν επηρεάσθηκαν οι σχέσεις των δυο ομάδων λόγω των περσινών επεισοδίων:

«Δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Τώρα αν έγιναν κάποια επεισόδια πέρυσι που ήμουν και εγώ στο γήπεδο, έγιναν χωρίς να γνωρίζω τους λόγους αλλά αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις των δύο ομάδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x