Stoiximan Super League

Πίστη για Σισέ

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ. Από σήμερα ο Γάλλος θα μιλήσει με την ΚΠΡ για να ζητήσει να έρθει με τη μορφή δανεισμού στο «τριφύλλι».

Σημαντικά έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες για την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει το θαύμα, όπως φάνηκε κατά την αναχώρηση της ομάδας για τα Γιάννενα εν όψει του σημερινό ματς με τον ΠΑΣ.

Περίπου 10-15 νεαροί οπαδοί πλησίασαν τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος ηγήθηκε της «πράσινης» αποστολής, και του ζήτησαν να φέρει τον Γάλλο επιθετικό ξανά στην Παιανία.

Ο 32χρονος φορ παρουσιάζεται θετικός στις 700.000 ευρώ που προσφέρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο συμβόλαιό του θα τοποθετήσει και μπόνους επίτευξης στόχων (για την ομάδα και τον ίδιο).

Η SportDay γράφει ότι μέχρι την Τρίτη θα έχει ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό εάν είναι δυνατή η επιστροφή του Σισέ. Ο σπουδαίος στράικερ ήταν στον πάγκο στο χθεσινό έκτος έδρας μας της ΚΠΡ με την Τότεναμ και δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ως αλλαγή από τον Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε ότι δεν έχει λύσεις στην επίθεση.

Ο Γάλλος φορ δεν επιθυμεί να μείνει στην αγγλική ομάδα από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται και δεν έχει καλές σχέσεις με τους οπαδούς της. Αυτή τη στιγμή εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα, όπου λατρεύεται από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Από σήμερα ο 32χρονος παίκτης θα έρθει σε επαφή με τους διοικούντες την ΚΠΡ για να ζητήσει να μην αξιώσουν χρήματα για τον δανεισμό του κι αν είναι εφικτό να καλύψουν ένα μέρος από το συμβόλαιό του, το οποίο αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σισέ πιστεύει ότι δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα και αυτό φαίνεται ότι έχει πει και στους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x