Stoiximan Super League

Μοναδικός στόχος η νίκη

Μονόδρομος αποτελεί για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Πώς αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» ο Φάμπρι.

Κανένα περιθώριο για άλλη βαθμολογική απώλεια δεν έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την ήττα από τον Λεβαδειακό σημειώθηκαν σημαντικές αλλαγές στο «τριφύλλι», με σημαντικότερη όλων την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Σήμερα ο Φάμπρι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο για το πρωτάθλημα και θέλει το «τρίποντο», το οποίο θα αποτελέσει την αφετηρία ενός νικηφόρου σερί για να ανέβει η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι παίκτες του Ισπανού προπονητή δεν έχουν εύκολο έργο, αφού ο ΠΑΣ δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος και αυτό φαίνεται από την βαθμολογική του θέση στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκείνο που περιμένει να δει ο 57χρονος κόουτς από τους ποδοσφαιριστές είναι αποφασιστικότητα, πάθος και θέληση για τη νίκη, επειδή χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν έχει καμία τύχη.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σεϊταρίδη, Πίντο, Βελάσκες και Λαγό. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Βιτόλο και ο Σο. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν ο Ζέκα, ο Σισοκό και ο Μαυρίας. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τοτσέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης και Φορναρόλι. Στην Αθήνα έμειναν οι Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος, Ταμπάκης, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Προϊστορία

Ελαφρά υπεροχή έχει ο ΠΑΣ στα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων στην Ηπειρο για το πρωτάθλημα. Επτά νίκες για τους γηπεδούχους, τρεις ισοπαλίες και έξι «διπλά».

Πέρυσι, οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με το γκολ του Κλέιτον (1-0), ενώ η τελευταία νίκη για τους γηπεδούχους, σημειώθηκε στις 23/11/1986 (1-0).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

15/01/12 ΠΑΣ Γιάννενα-Παναθηναϊκός 0-1 (84' Κλέιτον)
18/04/10 ΠΑΣ Γιάννενα-Παναθηναϊκός 0-1 (57΄ Γκάμπριελ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x