Γιώργος Χελάκης

Να πως γίνεται και χωρίς τον Σισέ!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο www.sport-fm.gr για το πώς πρέπει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ.

Τώρα τα κεφάλια μέσα! Σκέψη και περισυλλογή. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη ενίσχυσης στην επίθεση εφόσον θέλει να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αφού το πουλάκι Σισέ πέταξε για το Κατάρ πρέπει να βρεθεί άμεσα ένας κανονικός σέντερ φορ για να ντουμπλάρει τον Τοτσέ. Κατά τη γνώμη μου κάποιος καλύτερος από τον Τοτσέ και πολύ πιο φθηνός από τον Σισέ. Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν όπως δεν υπάρχουν και λεφτά. Αλλά για σταθείτε...

Εφόσον κάποιοι μέτοχοι έδειξαν διάθεση να τσοντάρουν για να επιστρέψει ο Γάλλος ας διατηρήσουν -έστω μειωμένη- διάθεση να τσοντάρουν για έναν άλλο. Η ομάδα του Παναθηναϊκού όπως είναι μπορεί με την ψυχή στο στόμα να μπει στην πεντάδα. Αλλά στις μάχες των πλέι οφ θα τα βρει μπαστούνια απέναντι σε ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης.

Όσο και να βελτιώσει την άμυνα ο Φάμπρι το πρόβλημα στην επίθεση «φωνάζει». Οι αδυναμίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού χτυπητές. Το κλίμα στα αποδυτήρια προβληματικό. Χρειάζεται υπέρβαση που ξεπερνά κατά πολύ τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τον Κώστα Ελευθεράκη.

Για να φύγουν από την Παιανία οι «αποδιοπομπαίοι» Βύντρα, Μπουμσόνγκ και ο Λέτο χρειάζεται συνολικά 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Που να βρεθούν όταν λείπουν τα αναγκαία για τη λειτουργία της ΠΑΕ.

Αναγκαστικά θα γίνουν κινήσεις για φιλόδοξους νεαρούς που θα έρθουν ως δανεικοί ώστε να διορθώσουν τις αδυναμίες τους και να επανέλθουν στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Τέτοια περίπτωση είναι ο Ντάνιελ Μπέσα της Ίντερ. Με τη διαφορά ότι εκτός από λεφτά δεν υπάρχει χρόνος. Εδώ θα δοκιμαστεί και η ικανότητα του Βαρέλα που προβλήθηκε ως γνώστης της διεθνούς ποδοσφαιρικής αγοράς. Χάθηκε ο Σισέ άλλο όχι ο κόσμος όλος. Αρκεί να γίνουν γρήγορα δύο κινήσεις που θα εξασφαλίζουν στον Παναθηναϊκό:

* Δημιουργικό χαφ με δυνατότητα να απειλεί ο ίδιος πατώντας περιοχή.
* Σέντερ φορ που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον Μπρούνο Φορναρόλι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x