Ισπανία

Κάτι ξέρει η Σάρα, Ίκερ…

Ιδιαίτερα άσχημη είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανέφερε η Σάρα Καρμπονέρο από την εκπομπή της. Η σύντροφος του Κασίγιας παρουσιάστηκε καλά ενημερωμένη για τα τελευταία νέα.

Φως στα επεισόδια που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης θέλησε να ρίξει η Σάρα Καρμπονέρο.

Η σύντροφος του Ίκερ Κασίγιας, ενός εκ των πρωταγωνιστών στο… κίνημα κατά του Ζοσέ Μουρίνιο, φάνηκε ότι γνωρίζει αρκετά καλά τι ειπώθηκε ανάμεσα στους αρχηγούς της «βασίλισσας» με τον Φλορεντίνο Πέρεθ την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος, λόγω της σχέσης που διατηρεί με τον διεθνή πορτιέρο, είναι γνωστό ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι όλες τις λεπτομέρειες και τα όσα συμβαίνουν στην Ρεάλ ή την εθνική Ισπανίας.

Αναλυτικά όσα είπε η Σάρα Καρμπονέρο κατά τη διάρκεια της εκπομπής της

«Κάποιες ημέρες πριν από τον τραυματισμό του Ίκερ Κασίγιας υπήρξε ένα ραντεβού ανάμεσα στους αρχηγούς (της Ρεάλ Μαδρίτης) και τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Του αρέσει (του προέδρου) να βγαίνει για φαγητό με τον Κασίγιας και τον Σέρχιο Ράμος για να μιλούν για διάφορα θέματα του συλλόγου, των αποδυτηρίων κλπ… Και καλά, οι συνάδελφοί μου στη Marca δημοσίευσαν μία βόμβα, ένα ρεπορτάζ στο οποίο γράφτηκε ότι (ο Φλορεντίνο) βρέθηκε στο επίκεντρο της διαμάχης που δημιούργησαν ο Ίκερ και ο Σέρχιο.

Βασικά, εκείνοι του έδωσαν τελεσίγραφο σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να αποφασίσει σε εκείνους ή τον προπονητή, τον Ζοσέ Μουρίνιο. Του έδωσαν μία λίστα με τα ονόματα ποδοσφαιριστών που δεν θα συνέχισαν στην ομάδα, εφόσον δεν αποχωρήσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Αμέσως μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο πρόεδρος θέλησε να δώσει μία έκτακτη συνέντευξη Τύπου και όπως δήλωσε και ο ίδιος δεν συνηθίζει να προχωράει σε ανάλογες ενέργειες. Και το έκανε επειδή αυτό που δημοσίευσαν οι συνάδελφοί μας δεν ήταν αλήθεια, ότι ήταν ένα ψέμα και το μόνο που μίλησαν ήταν για τα χρήματα, τον σύλλογο και άλλες ιστορίες μέσα στα αποδυτήρια, αλλά οι παίκτες ουδέποτε τον εκβίασαν.

Τον είδαμε αναστατωμένο, μάλλον λίγο νευρικό, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα αποδυτήρια δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Είτε υπήρχε το στοιχείο του εκβιασμού είτε όχι, θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε, αλλά αυτό που είναι προφανές είναι ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να δούμε τελικά εάν ο Μουρίνιο θα αποχωρήσει, επειδή επίκειται πόλεμος στη Ρεάλ Μαδρίτης
».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x