Euroleague

Τέλος ο Τζάαμπερ από Ζαλγκίρις!

Παρελθόν από τη Ζαλγκίρις αποτελεί ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ, ο οποίος θεώρησε προσβλητικές για τη θρησκεία του τις διαφημίσεις στη φανέλα της ομάδας.

Απροσδόκητη απώλεια για τη Ζαλγκίρις. Ο Ιμπραήμ Τζάαμπερ ανακοίνωσε μέσω επιστολής του στην ομάδα πως αποχωρεί, καθώς κάποιες διαφημίσεις στη φανέλα και στο γήπεδο δεν συνάδουν με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που είχε αγωνιστεί παλαιότερα στο Αιγάλεω, είναι μουσουλμάνος και βαθιά θρησκευόμενος. Η απόφασή του προκάλεσε έκπληξη στις τάξεις της διοίκησης της Ζαλγκίρις, που ετοιμάζεται να τον καταγγείλει, καθώς θεωρεί τη συμπεριφορά του αντιεπαγγελματική. Πάντως ο παίκτης δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς με την Άλμπα Βερολίνου, αλλά και το υπόλοιπο του Top 16 όπου είναι εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού.

«Αντιλαμβάνομαι πως με μια τέτοια απόφαση μπορεί να μη βγάλω ποτέ ξανά χρήματα από το μπάσκετ λόγω του θρησκεύματός μου, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω μια τέτοια θυσία», ανέφερε ο 29χρονος άσος, που φέτος είχε 5,9 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και 1,9 κλεψίματα σε 21:08 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x