Stoiximan Super League

«Γκαγκστερισμούς με Ανάκογλου ο ΠΑΟ»!

«Μπαρούτι» με τον Παναθηναϊκό και τον Ανάκογλου παρουσιάστηκε ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o πρόεδρος του Πανσερραϊκού χαρακτήρισε… γκαγκστερισμούς τις κινήσεις των «πράσινων»

Ευθείες βολές εναντίον του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Ανάκογλου -για τους χειρισμούς στο θέμα της μεταγραφής του νεαρού χαφ- εξαπέλυσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού έκανε λόγο για «γκαγκστερισμούς», όσον αφορά στις επαφές των «πράσινων» με τον παίκτη χωρίς να ενημερωθεί η δική του ομάδα.

Τόνισε, δε, ότι και η πλευρά του ποδοσφαιριστή «έπαιξε παιχνίδι στην πλάτη του Πανσερραϊκού», πράγμα που χαρακτήρισε «απαράδεκτη συμπεριφορά από ένα παιδί που είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου».


Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Θεοδωρίδης στην εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη

Για το πού βρίσκεται το θέμα Ανάκογλου: «Βρισκόμαστε σε ένα γόρδιο δεσμό με αυτό το θέμα. Αρχικά ενδιαφέρθηκε ο Αστέρας, αλλά αρνήθηκε ο παίκτης. Μετά ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ, η οποία μιλούσε μαζί του. Και υποτίθεται ότι τα βρήκαν.

Ξαφνικά όμως προέκυψε ο Παναθηναϊκός, για το ενδιαφέρον του οποίου δεν ενημερωθήκαμε ποτέ από την πλευρά του. Κάτι που έγινε από τις άλλες δυο ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη.

Δεν γνωρίζω το σκεπτικό του Παναθηναϊκού γιατί δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του. Τέτοιους… γκανγκστερισμούς όμως δεν τους περίμενα. Αν συμβαίνουν όλα αυτά που μαθαίνω, είναι ανεπίτρεπτη η συμπεριφορά του»
.

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα βάσει του νόμου να προσεγγίσει παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι: «Όταν φωνάζεις έναν παίκτη μιας άλλης ομάδας, θα πρέπει να την ενημερώσεις κι εκείνη. Ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Αν τώρα διοικείται από ανθρώπους που ενεργούν έτσι, τι να πω».

Για τη στάση του παίκτη και του μάνατζέρ του: «Παίζανε κρυφτούλι στην πλάτη μας. Και ο μάνατζερ και ο παίκτης μιλούσαν με την ΑΕΚ και μας έβαλαν κι εμάς στη διαδικασία. Δεν μπορούν να παίζουν τέτοια παιχνίδια. Πάνω σε αυτά που μας έλεγαν δώσαμε κι εμείς τον λόγο μας στην ΑΕΚ.

Η όλη ενέργεια και του ποδοσφαιριστή και του μάνατζερ δεν τους τιμούν. Έχουμε δει ξένους παίκτες που τελείωναν τα συμβόλαιά τους (όπως οι Ολαϊτάν και Ιτάνζ) να λένε ότι θέλουν να πάρει χρήματα και η ομάδα που τους ανέδειξε πριν μεταγραφούν. Σ’ εμάς δεν έγινε τίποτα τέτοιο.

Δεν έχουμε ενημερωθεί καν από τον Παναθηναϊκό, τον παίκτη ή τον μάνατζερ του. Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς αυτός από έναν παίκτη που είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας»
.

Για την πορεία του Πανσερραϊκού στη Football League: «Ο Πανσερραϊκός είναι πρωταγωνιστής στις κόκκινες κάρτες μέχρι τώρα. Δυστυχώς δεν τον βλέπουν όπως τις άλλες ομάδες. Έχω πολλά παράπονα από διάφορες διαιτησίες που ήταν και… τηλεοπτικές. Δυστυχώς όμως βλέπω ότι δεν συγκινούνται με τίποτα.

Το πρόβλημα είναι η αντιμετώπιση. Δεν μπορεί να βάζουν στην έδρα του Πανσερραϊκού τους “πενηνταρίσιους” διαιτητές και εκτός έδρας να του βάζουν όλα τα νεαρά παιδιά να σφυρίζουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x