Stoiximan Super League

Ούτε… να το σκέφτεται ο Μητρόπουλος

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε την Πέμπτη κράτησαν εκτός προπόνησης τον Παύλο Μητρόπουλο. Ο ίδιος ωστόσο δεν… διανοείται ότι μπορεί να τον κρατήσουν και εκτός του κρίσιμου ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

Πολυτέλεια απουσιών στην ΑΕΚ δεν υπάρχει. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχει μεγάλο ρόλο στη μεταμόρφωσή της από τα Χριστούγεννα και μετά.

Γι’ αυτό το λόγο άπαντες στην «Ένωση» πάγωσαν την Πέμπτη, όταν ο Παύλος Μητρόπουλος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και (κατόπιν εντολής του Έβαλντ Λίνεν) δεν προπονήθηκε.

Εξάλλου το σημείο όπου πονάει ο Έλληνας χαφ είναι ύπουλο κι αυτό επιβεβαιώθηκε και απ’ την περίπτωση του Γιάγκο που βδομάδες τώρα προσπαθεί να αναρρώσει από παρόμοιο τραυματισμό.

Ενώ το ιατρικό επιτελείο πάντως δεν εκφράζει έντονη ανησυχία για το πρόβλημα που εκδηλώθηκε σήμερα, το πιο ενθαρρυντικό σημάδι για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι η θέληση του ίδιου να δώσει το «παρών».

Παρόλο λοιπόν που όλα θα κριθούν την Παρασκευή (όταν και επανεκτιμηθεί η κατάστασή του) ο ίδιος ο Μητρόπουλος τονίζει ότι δεν χάνει το κρίσιμο ματς και αν χρειαστεί, θα σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί σ’ αυτό.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x