Γενικά

On the... rocks Opel Adam

Το νέο μικρό της Opel αναμένεται τον Μάρτιο στην ελληνική αγορά. Ωστόσο, η μάρκα προχωρά με γοργούς ρυθμούς και στην ανοικτή έκδοση του μοντέλου.

Φουλ επίθεση από την Opel, βλέποντας τη Fiat να έχει κάμπριο 500αράκι και τη Citroen ανοικτό DS3 (τέλη Απριλίου στην Ελλάδα). Στη Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον επόμενο μήνα, πρόκειται να παρουσιάσει την πρωτότυπη μεν, προς την παραγωγή δε, ανοικτή έκδοση του Adam, ώστε να έχει κι αυτή προϊόν στον ανταγωνισμό.

Αναμφίβολα, προσφέροντας 61.000 000 συνδυασμούς για το εξωτερικό, περίπου 82.000 για το εσωτερικό και ένα προηγμένο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας IntelliLink infotainment, το μοδάτο Opel Adam είναι πραγματικός πρωταθλητής εξατομίκευσης. Τώρα, το πρωτότυπο Adam Rocks, με νέο 3-θυρο αμάξωμα, μήκος 3,70 μ.m, μυώδεις αναλογίες, τολμηρή σχεδίαση και δυνατότητες ανοιχτού αυτοκινήτου, προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Το Rocks Concept απευθύνεται σε όσους αναζητούν προσωπική ελευθερία "εκτός της πεπατημένης", πέραν του αστικού τοπίου. Εμπνευσμένο από τους αθλητές Parkour, είναι ψηλότερο και φαρδύτερο, με πιο σκληρή και στιβαρή εμφάνιση. Η ξεχωριστή αίσθηση προσωπικής ελευθερίας που προσφέρει, αναδεικνύεται με την κάμπριο αισθητική και την υφασμάτινη οροφή που ανοίγει ένα παράθυρο στον ουρανό. Η υφασμάτινη επένδυση εκτείνεται σε όλο το πλάτος και μήκος της οροφής, μέχρι τη μεσαία κολόνα.

Περισσότερα, τον ερχόμενο μήνα από την Εκθεση.

Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x