Ιταλία

Χειροπέδες για τον πρόεδρο της Κάλιαρι

Συνελήφθη για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Μάσιμο Τσελίνο, μαζί με το δήμαρχο της περιοχής όπου βρίσκεται η έδρα της ομάδας, Ις Αρένας.

Τα προβλήματα που προέκυπταν σχετικά με τη χρησιμοποίηση του γηπέδου Ις Αρένας, έδρα της Κάλιαρι και είχαν να κάνουν με θέματα ασφαλείας, έδειχναν να ξεπερνιούνται, προς ανακούφιση των φίλων της ομάδας. Η είδηση, όμως, πως ο πρόεδρος της ομάδας, Μάσιμο Τσελίνο, συνελήφθη για κατάχρηση δημοσίου χρήματος, δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση του πολυσυζητημένου γηπέδου.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία της πόλης Κουάρτου, στη Σαρδηνία, προχώρησε στη σύλληψη, εκτός του προέδρου Τσελίνο, του Δήμαρχου της πόλης, Μάουρο Κοντίνι, καθώς και του δημοτικού συμβούλου, υπεύθυνου Δημοσίων Έργων, Στέφανο Λίλιου.

Η κατηγορία που τους απαγγέλθηκε είναι υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, το οποίο προοριζόταν για την ανάπλαση της περιοχής στην οποία χτίστηκε το νέο γήπεδο της Κάλιαρι, αλλά χρησιμοποιήθηκε για τις εργασίες του γηπέδου.

Στα τέλη Νοεμβρίου είχαν συλληφθεί ακόμα δύο άτομα, που εργάζονταν στον Δήμο του Κουάρτου για τον ίδιο λόγο, καθώς και ένας επιχειρηματίας.

Όπως φαίνεται η υπόθεση της κατασκευής της Ις Αρένας έχει πολλά «θολά» σημεία, τα οποία ερευνούν οι Αρχές της Σαρδηνίας.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x