Ελλάδα

Woop-i γιάγια!

Με μια εξαιρετική εμφάνιση και παίκτες που θύμιζαν τον Γιάγια Τουρέ, τα Pink Flamingos του sport-fm.gr ισοπέδωσαν με το επιβλητικό 2-0 την αλώβητη ως τώρα έδρα του woop.gr.

Την προηγούμενη εβδομάδα, κάναμε τέσσερα ολάκερα μίτινγκ στα γραφεία του, sport-fm.gr. Λόγος; Τι άλλο, ο πρώτος ημιτελικός με το woop.gr για το πρωτάθλημα ιστοσελίδων. Και μάλιστα στην καυτή του έδρα. Μασάμε όμως εμείς; Βάλαμε τα ροζ μπλουζάκια, τα ανάκατα (για να μπερδεύουν τον αντίπαλο) σορτσάκια και τις ακόμη χειρότερες κάλτσες και πήγαμε στο γήπεδο με σκοπό να μην δεχθούμε γκολ. Και το καταφέραμε. Κερδίσαμε 2-0 και γιατί να το κρύψουμε, έχουμε τρελαθεί με την ομαδάρα μας. Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και στέλνουμε φιλάκια!

Γιατί; Διότι έχουμε άμυνα από ατσάλι. Έχουμε τον εγκεφαλικό Οικονόμου που κάθε τρία βήματα κόβει και μια μπάλα. Και σκοράρει άμα λάχει (έκανε το 1-0 με σουτάρα). Τον χαλκέντερο Βανό που βγαίνει πρώτος στην μπάλα πριν αυτή εφευρεθεί. Τον Λαμ των σάιτ, Ρομπόλη, που λειτουργεί σαν γιγαντιαίος server και κάνει ακριβώς όσες κινήσεις χρειάζονται. Την αλεπού Νερατζιά που «κλέβει» μπάλες. Και φυσικά τον τερματοφύλακα «Τσάμπιονς Λιγκ» που λένε και οι αντίπαλοι μας, τον Παναγιώτη Κεφαλά. Άντε να φας γκολ μετά.

Να πούμε και για το κέντρο; Να πούμε ναι. Εκεί δεσπόζει ο Παπαχρήστος (μακράν ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη) που καταπίνει χιλιόμετρα λες κι αυτά είναι διεγερτικά χάπια και βρίσκεται σε rave πάρτι. Κι έχει δίπλα του τον Ράλλη που σκόραρε με ανάποδο πόδι στην κίνηση και θύμισε Γουέλμπεκ στα καλά του (του Γουέλμπεκ). Και τον Χαϊταντόγλου, που μοιάζει με πόρσε του 2018 αλλά και το ντόμπερμαν, Σταυρόπουλο, που τρέχει σε όλα τα τετραγωνικά του γηπέδου.

Άντε, πάμε και στην επίθεση. Ο Μαραθιανός έδινε σακούλες σε έναν καταπληκτικό αντίπαλο που θαυμάζει όλο το πρωτάθλημα και λέγεται Δαλαταριώφ. Και ο Κακολύρης, με τις μυθικές του μάχες που θυμίζουν Μαραθώνα άνοιγε διαδρόμους που χωράει να προσγειωθεί ακόμη κι αεροπλάνο. Την Δευτέρα έχουμε τον δεύτερο ημιτελικό στην έδρα μας και με τους εξαιρετικούς οπαδούς μας, είναι δεδομένη η νίκη και η συμμετοχή μας στον τελικό. Μείνετε συντονισμένοι!

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x