Stoiximan Super League

«Στράβωσαν» με Λίνεν

Την ενόχληση των Κατίδη και Μπουγαΐδη προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε –προσωπικά για εκείνους- ο Έβαλντ Λίνεν. Συνάντηση με τον Δημητρέλο ζήτησε ο εκπρόσωπός τους.

Ένα βήμα παραπέρα πήγαν οι μουρμούρες που υπάρχουν από παίκτες της ΑΕΚ για τον Έβαλντ Λίνεν.

Οι δηλώσεις του Γερμανού στην «Ώρα των σπορ», στις οποίες αναφέρθηκε ονομαστικά στους Μπουγαΐδη και Κατίδη δεν ήχησαν καλά, όπως είναι φυσικό, στ’ αυτιά των δυο παικτών.

Κι αυτό διότι για τον μεν πρώτο είπε ότι «στη φάση του πρώτου γκολ του Πλατανιά ήταν πολύ κοντά, όμως δεν πήγε ποτέ πάνω στον παίκτη με αποφασιστικότητα», για τον δε Κατίδη είπε πως «έγινε μία εξαιρετική συνεργασία στο τέλος ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές, η μπάλα του στρώθηκε κι εκείνος σούταρε σαν 16 χρονών μωρό».

Κι επειδή οι συγκεκριμένες δηλώσεις προφανώς δεν είναι το μόνο παράπονο που έχουν από τον προπονητή τους (ο Μπουγαΐδης ήταν για καιρό εξαφανισμένος πριν καθιερωθεί λόγω απουσιών στην ενδεκάδα και ο Κατίδης δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής) ο εκπρόσωπός τους, Θεόφιλος Καρασαββίδης, ζήτησε συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Σε αυτή θα τεθεί υπόψη η θέση των δυο παικτών πως νιώθουν εκτεθειμένοι από τον προπονητή τους. Αναμένεται να φανεί, δε, αν και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τις συζητήσεις που ήδη έχουν γίνει στην περίπτωση του Μπουγαΐδη για ανανέωση του συμβολαίου του -θέμα που αναπόφευκτα θα συζητηθεί επίσης σήμερα ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x