Γενικά

Φτηνά τη γλύτωσε ο Ασπρίγια

Επίθεση από διαδηλωτές δέχτηκε ο Φαουστίνο Ασπρίγια σε πόλη της Κολομβίας και χρειάστηκε την βοήθεια της Αστυνομίας προκειμένου να γλυτώσει τα χειρότερα.

Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης ομάδας της Πάρμα, που με προπονητή τον Νέβιο Σκάλα και συμπαίκτες τον Τόμας Μπρολίν, τον Αλεσάντρο Μέλι και τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Ταφαρέλ, έκανε αίσθηση στην Ιταλία, αλλά και στην Ευρώπη. Ο Φαουστίνο Ασπρίγια ξεχώριζε για τις αθλητικές του ικανότητες, την ταχύτητα και το άλμα του, αλλά και για την έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Κολομβιανός, που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση από το 2004 και ζει στην πατρίδα του, πρωταγωνίστησε σε ένα δυσάρεστο συμβάν το οποίο έλαβε χώρα στην πόλη όπου μένει.

Ο Ασπρίγια πέρασε μέσα από συγκέντρωση εργατών των φυτειών καφέ, οι οποίοι διαδήλωναν τα αιτήματά τους για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Κάποιοι εκ των διαδηλωτών τον αναγνώρισαν και κατευθύνθηκαν προς το μέρος του. Στην αρχή φάνηκαν ειρηνικοί και, μάλιστα, κάποιοι του ζήτησαν αυτόγραφο. Όταν, όμως, ο Ασπρίγια, φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, ζήτησε από τους αστυνομικούς που επέβλεπαν την διαδήλωση να τον συνοδεύσουν ως την έξοδο της πόλης, κάποιοι εξοργίστηκαν και, μετά τις φραστικές απειλές που του εκτόξευσαν, του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις.

Τελικά, χάρη στην επέμβαση ενός μοτοσικλετιστή της Αστυνομίας, ο πρώην παίκτης της Πάρμα φυγαδεύτηκε και απομακρύνθηκε από τη διαδήλωση, γλυτώνοντας τα χειρότερα.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x