Γενικά

Πιάνει άλλη... νότα η Nissan στη Γενεύη

Στην εποχή των μικρών, αλλά με πολλές δυνατότητες, η Nissan ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά την ανανεωμένη έκδοση του NOTE.

Αυτό το μοντέλο θα κυριαρχεί στο περίπτερο της μάρκας στη Διεθνή Εκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, την ερχόμενη εβδομάδα.

Ανήκει στα συμπαγή πολυχρηστικά, διαθέτει πιο επιθετικό σχεδιασμό και τεχνολογία αιχμής, όπως το σύστημα Around View Monitor, αλλά και το Nissan Safety Shield που αποτελεί τον «άγρυπνο» φρουρό του οδηγού στις διαδρομές του, προκειμένου να αποτρέψει ενδεχόμενα λάθη τόσο του ιδίου όσο και των διερχόμενων οδηγών και πεζών.

Με εκπομπές ρύπων από 95γρ./χλμ. και με στάνταρ το Start/Stop σε όλες του τις εκδόσεις, το νέο NOTE, θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η έκδοση με τον πρωτοποριακό τρικύλινδρο κινητήρα 1.2 lt DIG-S, που αποδίδει 98 hp και έχει ροπή 142 Νm.

Nismo: Ο θρυλικός βελτιωτικός οίκος της Nissan με τις πάμπολλες αγωνιστικές περγαμηνές, έρχεται τώρα στην Ευρώπη με το JUKE Nismo και το προσφάτως αποκαλυφθέν 370Ζ Nismo.

Leaf: Παρών και τo ανανεωμένο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Νissan. Θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη για την Ευρώπη, με αρκετές σημαντικές επεμβάσεις, το πρώτο παγκοσμίως σε πωλήσεις – για την κατηγορία του- ηλεκτροκίνητο Leaf.
Juke N-TEC: Μια νέα έκδοση με τεχνολογικές καινοτομίες, ξεχωριστό στυλ, ανανεωμένο και άκρως λειτουργικό σύστημα πλοήγησης, καθώς και με ζάντες αλουμινίου με ιδιαίτερη σχεδίαση.

Το Resonance Concept είναι το υβριδικό πρωτότυπο που βραβεύτηκε πρόσφατα στην Εκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ με το EyesOnDesign για τον πρωτότυπο σχεδιασμό του. Φορά ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών, διαθέτει λεπτά LED φωτιστικά, φουτουριστικό εσωτερικό με ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη αφής στη κεντρική κονσόλα, ξύλινα διακοσμητικά με δερμάτινες επενδύσεις, κρυφό φωτισμό καθώς και μια μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή. Στη Γενεύη και το GT-R με ισχύ 550 ίππους, και επιτάχυνση 2,7 δευτερόλεπτα!

GT-R: H τελευταία έκδοσή του, είναι και η ταχύτερη! Mε απόδοση 550 ίππους και με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα, το GT-R επιβεβαιώνει τη φήμη του, ως ενός από τα πιο προηγμένα – από τεχνολογικής άποψης - supercars της υφηλίου, σε τιμές τόσο ανταγωνιστικές που μάλλον ποτέ δεν θα κατακτήσουν οι ανταγωνιστές του.


Δημήτρης Μπαλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x