Ιταλία

Αλέγκρι: «Για την ώρα σκεφτόμαστε την 3η θέση»

Μεγάλη αισιοδοξία, αλλά και πίστη πως η ομάδα μπορεί να τερματίσει ακόμα και στη 2η θέση, έφερε η ευρείας έκτασης νίκη σε βάρος της Λάτσιο με 3-0

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το τέλος του ματς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος, μιας και οι «ροσονέρι» κατάφεραν να πετύχουν και μια καθαρή νίκη με 3-0 που τους δίνει προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Λάτσιο: «Ακόμα και όταν παίξαμε 11 εναντίον 11, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Ήταν σημαντικό να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά απ’ αυτή που είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο» είπε ο προπονητής της Μίλαν ο οποίος ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του μπορεί να καταλάβει την 2η θέση. «Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε την 3η θέση. Ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς και υπάρχουν 11 παιχνίδια. Παίζουμε αρκετά καλά, αλλά κάποιες φορές είμαστε κάπως διστακτικοί και ντροπαλοί, όπως στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής» κατέληξε ο Ιταλός τεχνικός.

Με την σειρά του ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης, Τζιαμπάολο Πατζίνι που σημείωσε δύο γκολ έκανε δηλώσεις μιλώντας σε 3ο πρόσωπο, όπως συνήθιζε να κάνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ο Πατζίνι πάντα πρέπει να επιβεβαιώνεται. Ο Πατζίνι είναι πολύ ευχαριστημένος, έχει σημειώσει 12 γκολ κι ελπίζει να συνεχίσει έτσι» είπε μεταξύ άλλων.


Επιμέλεια: Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x