Euroleague

«Ο Ολυμπιακός δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα»

Χάθηκε ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω, όπως τόνισε ο Κώστας Σλούκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ξέρει να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα.

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, δεν προβληματίζει τους Πρωταθλητές Ευρώπης καθώς έχουν μάθει να ανταπεξέρχονται και στα δύσκολα. Όπως εξήγησε ο Κώστας Σλούκας χάθηκε απλώς ένας αγώνας και μάλιστα από την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, για αυτό οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να κοιτάξουν μπροστά.

«Χάσαμε ένα παιχνίδι τίποτα περισσότερο. Πιστεύω ότι το μομέντουμ χάθηκε όταν είχαμε την ευκαιρία με την τεχνική ποινή, αλλά αστοχήσαμε σε τέσσερις συνεχόμενες βολές και σε ένα τρίποντο. Αν εκεί είχαμε πάρει μία διαφορά 6-7 πόντων τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Όμως δεν το καταφέραμε και η Μπαρτσελόνα δεν συγχωρεί», είπε ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε: «Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μπροστά και να κοιτάξουμε μπροστά, να δούμε τα λάθη μας. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει χαρακτήρα στα δύσκολα. Η Μπαρτσελόνα είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Euroleague».


Από την πλευρά του ο Τζος Πάουελ σχολίασε μετά τη λήξη του αγώνα: «Κάναμε πολλά αμυντικά λάθη στην τέταρτη περίοδο και εκεί χάσαμε το μομέντουμ του αγώνα. Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω την καθίζηση στην τέταρτη περίοδο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι σαν εμπειρία και να δούμε τη δύσκολη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x