Euroleague

Μπράουν: «Πολύ δύσκολο το ματς με Ολυμπιακό»

Ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε για το ματς της Σιένα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη για το Top 16 επισημαίνοντας τις δυσκολίες του.

Να διαγράψει από τη μνήμη τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα κάλεσε την ομάδα του ο Μπόμπι Μπράουν εν όψει του αγώνα της Σιένα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη για το Top 16.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Να αφήσουμε πίσω μας τη βαριά ήττα από τη Ρόμα. Είχαμε πολύ καιρό να χάσουμε στην έδρα μας. Θα είναι δύσκολο, αλλά οφείλουμε να προσπαθήσουμε να την ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ερωτηθείς αν η κόπωση έχει αρχίσει να γίνεται εμφανής στο ούτως ή άλλως όχι ιδιαίτερα... βαθύ ρόστερ της Σιένα, ο Μπράουν απάντησε:
«Είναι πολλά τα παιχνίδια που δίνουμε, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Από τη στιγμή που παίζουμε στη Σιένα γνωρίζουμε πως θα έχουμε συνεχείς υποχρεώσεις. Αυτό είναι κι ένα κίνητρο για μας. Πρέπει να ξεκουραζόμαστε, να κάνουμε καλή διατροφή και να προσέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στο βαρύ πρόγραμμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x