Stoiximan Super League

«Να μην εξαντλήσουμε τις ποινές στον Κατίδη…»

Αντίθετος με τη… ρίψη του Γιώργου Κατίδη «στην πυρά» δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα εισηγηθεί διακοπή συμβολαίου, αλλά τόνισε πως δεν πρέπει να εξαντληθεί η αυστηρότητα στον νεαρό.

Τη θέση που πρόκειται να εκφράσει στο αυριανό Δ.Σ. (στο οποίο θ’ αποφασιστεί η στάση της ΠΑΕ απέναντι στον Γιώργο Κατίδη) επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε ότι η ενέργεια του νεαρού δεν συνάδει με την ιδέα του αθλητισμού και την ιστορία του συλλόγου.

Παρόλο που τόνισε λοιπόν ότι εισήγηση δική του θα είναι να προχωρήσει η ΑΕΚ σε διακοπή συμβολαίου, εξέφρασε την άποψη πως η ενέργεια του Κατίδη δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα κι αυτό (σε συνδυασμό και με την ηλικία του) μπορεί να του δώσει ελαφρυντικά.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δημητρέλος στο MEGA

-Πώς κρίνετε τη χειρονομία του ποδοσφαιριστή της ομάδας σας;

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ενήργησε αψυχολόγητα τη δεδομένη χρονική στιγμή του αγώνα. Ήταν μια κίνηση που δεν συνάδει τόσο με την ιδέα του αθλητισμού, όσο και με την ιστορία του συλλόγου. Προήλθε από έναν παίκτη 19 χρονών και έγινε κάτω από πίεση, σε ένα παιχνίδι που ήταν για την ΑΕΚ υψίστης σημασίας -δεν παύει όμως αυτή η ενέργεια να έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα και στην Ελλάδα, αλλά και στο σωματείο.

-Θα τιμωρηθεί ο παίκτης;

Ως πρόεδρος της ΠΑΕ, αλλά και ως άνθρωπος θεωρώ ότι ο παίκτης πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά δεν ξέρω αν στο πρόσωπο του Κατίδη πρέπει να εξαντλήσουμε πειθαρχικά "όλες" τις ποινές. Η τιμωρία ωστόσο πρέπει να είναι τέτοια, που να παραδειγματιστεί και η υπόλοιπη κοινωνία. Θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο διακοπή του συμβολαίου του παίκτη. Θέλω να συμπληρώσω ότι, κατά τη γνώμη μου, η ενέργεια του δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα και εφόσον ένα παιδί 19 χρονών μπορεί να δείξει μεταμέλεια, ίσως να υπάρξουν ελαφρυντικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x