Stoiximan Super League

Έχει στο Λονδίνο μια δουλειά…

Στο Λονδίνο βρίσκεται από χθες βράδυ ο Δημήτρης Βιντιάδης, όπου μέχρι την Τετάρτη θα έχει επαφές με τους συνεργάτες του. Αισιόδοξα μηνύματα από το περιβάλλον του, εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Εβδομάδα ραγδαίων και πιθανότατα θετικών εξελίξεων θα είναι η τρέχουσα για την ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται από την Κυριακή στο Λονδίνο, όπου θα έχει σειρά επαφών με τους συνεργάτες του μέχρι και την Τετάρτη.

Ο 32χρονος εφοπλιστής θα διευθετήσει όλα τα θέματα που αφορούν την εξασφάλιση χρηματοδότησης για το σχέδιο που έχει εκπονήσει για να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ.

Από το περιβάλλον του διαρρέεται αισιοδοξία για ευχάριστα νέα, καθώς λέγεται πως έχουν ξεπεραστεί οι ενδοιασμοί και τα προβλήματα που υπήρχαν, ενώ υπάρχουν και οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για τη ρύθμιση των χρεών.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση της ΠΑΕ, όπως επίσης τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, από τους οποίους ευελπιστεί να εξασφαλίσει όχι απλώς… ηθική, αλλά και οικονομική βοήθεια στο εγχείρημά του.

Σε ό,τι αφορά στον Κιθ Χάρις, παρότι θα συμβάλει στην προσπάθεια του Δημήτρη Βιντιάδη μέσω της εταιρείας που έχει συστήσει και στόχο έχει τις επενδύσεις στο ποδόσφαιρο, σε πρώτη φάση δεν αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν χειροπιαστές εξελίξεις μέχρι τη γενική συνέλευση την προσεχή Παρασκευή ή θα υπάρξει αναγκαστικά νέα αναβολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x